Spotify Aile Paketini Arkadaş İle Kullanma

Arkadaşlar 3-4 aydır 6 kişi aile paketini kullanıyoruz sorunsuz bir şekilde. Tek önemli olan şey sizin Spotify a girdiğiniz bilgilerin aynı olması. Hiçbir sorun çıkmaz.

3 farklı ip adresi ama sıkıntı olmadı ben de.
Yaa şöyle bir durum var. Benim bir arkadaşımı davet ettim aile paketine. Ama adres bilgileriniz aynı değil diyor. Ben de kendi hesabımdan adresime bakmak istiyorum ancak ayrıntılarını (sokak adı, sokak no ve şehir) bulamıyorum. Bunları bişi yazıp geçse ülke türkiye olsa oluyor mu? Belkide kendisi başka bir ülke yazdı bilmiyorum. Nasıl halledicez bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar. Spotify'ın 15 liraya aile paketini arkadaşımla kullanmak istiyorum. Spotify sitesinde ikamet edilen yerin aynı olması gerektiği yazıyor. Arkadaş karşı binada oturuyor fakat bunun bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum. Ama internette yapanlar var. Nasıl yapabilirim?
Merhaba yıl 2019 oldu hala aile paketi için aynı adres gösterme işleminiz devam ediyor. mu? Bazı yerlede okudum sıkıntı falan çıktı yazmışlar da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı