Çözüldü Spotify "Cihaz sınırı aşıldı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

Sefas07

Centipat
Daha fazla  
Telefonu ve saatimi sıfırladıktan sonra Spotify indirip şarkı yüklemeye çalışınca "cihaz sınırı aşıldı" hatasını veriyor. Sıfırladığım için eski olanlara herhangi bir şekilde erişim sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Çözüm
Müşteri temsilcisine bağlanıp şifrenizi sıfırlayıp cihazlardan çıkış yaptığınızı ve şarkı indiremediğinizi belirtin. Cihazlarınızı veya indirilenlerinizi temizlemek için izin isteyecekler. Bu şekilde çözüyorum ben hep.

Bu linkten iletişime geçin.
Telefonu ve saatimi sıfırladıktan sonra Spotify indirip şarkı yüklemeye çalışınca "cihaz sınırı aşıldı" hatasını veriyor. Sıfırladığım için eski olanlara herhangi bir şekilde erişim sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Üyeliğini bir üste seviyeye çıkarabilirsin çözüm yoksa.

Müşteri temsilcisine bağlanıp şifrenizi sıfırlayıp cihazlardan çıkış yaptığınızı ve şarkı indiremediğinizi belirtin. Cihazlarınızı veya indirilenlerinizi temizlemek için izin isteyecekler. Bu şekilde çözüyorum ben hep.

Çözüm

Dediğiniz gibi Spotify destekten sorunu olduğu gibi anlatıp çözdüm.

Sorun çözüldü konu kilitlensin lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı