Spotify Ekolayzer ayarı açılmalı mı?

Daha fazla  
Spotify üzerinden şarkı dinlerken veya kulaklık uygulamalarından şarkıyı kaydedildiği gibi dinlemek istiyorum bu ayarı kapatmalı mıyım yoksa açık bırakıp dengeli mi yapmalıyım?

Ayrıca Anker kulak içi kulaklık üzerinde de kaydedildiği gibi dinlemek için ne yapmalıyım? Ekolayzer kapatma gibi bi ayar göremedim.

Ekolayzerin şarkının nasıl kaydedildiğini etkilemez.
Yani etkileyebilir ancak sizin ev tipi kullandığınız basit müzik kulaklıkları zaten orijinal halini dinlemiyorsunuz.
Ekolayzer yapılmasının sebebi mesela daha fazla bas veya tizli duymak istersiniz yükseltirsiniz gereken frekansları, yani sizin müzik zevkinize bağlı ben şahsen basları biraz daha az olacak şekilde v shape seviyorum, size bağlı tamamen, daha detaylı müzik için ayarları değiştirebilirsiniz.

Ekolayzerin şarkının nasıl kaydedildiğini etkilemez.
Yani etkileyebilir ancak sizin ev tipi kullandığınız basit müzik kulaklıkları zaten orijinal halini dinlemiyorsunuz.
Ekolayzer yapılmasının sebebi mesela daha fazla bas veya tizli duymak istersiniz yükseltirsiniz gereken frekansları, yani sizin müzik zevkinize bağlı ben şahsen basları biraz daha az olacak şekilde v shape seviyorum, size bağlı tamamen, daha detaylı müzik için ayarları değiştirebilirsiniz.
Şu anlık kapalı dinliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı