Spotify hesabım çalındı ne yapmalıyım?

lynch01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB

Ryzen 5 7500F
Arkadaşlar Spotify'a girdiğimde listelerim silinmişti sonra hesabıma baktım e-posta farklı değişmiş e postayı değiştiremiyorum. Ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Spotify'a girdiğimde listelerim silinmişti sonra hesabıma baktım e-posta farklı değişmiş e postayı değiştiremiyorum. Ne yapmam lazım?
Desteğe yazın. Hesabınızı geriye alınca zaten hesap ayarlarından çalma listeleriniz geri getirilebiliyor.

Desteğe yazın. Hesabınızı geriye alınca zaten hesap ayarlarından çalma listeleriniz geri getirilebiliyor.

Delirmek üzereyim vallahi e-posta şifre değişmiş desteğe yazdım ama nasıl kanıtlarım?

Delirmek üzereyim vallahi e-posta şifre değişmiş desteğe yazdım ama nasıl kanıtlarım?
Muhtemelen hesapta kullanılan kredi kartı gibi şeyleri isteyeceklerdir.

Premium'unuz var ise ödediğiniz karttan kanıtlayabilirsiniz. Veya E-Postanızla yapılan işlemleri sorgulatın. Spotify e-posta değişikliği gözükecek ve kanıtlamış olacaksınız.

Muhtemelen hesapta kullanılan kredi kartı gibi şeyleri isteyeceklerdir.

Evet 1 yıla yakındır Premium üyesiyim.

Premium'unuz var ise ödediğiniz karttan kanıtlayabilirsiniz. Veya e-postanızla yapılan işlemleri sorgulatın. Spotify e-posta değişikliği gözükecek ve kanıtlamış olacaksınız.

Ben Türkçe bir mail attım İngilizce mi yazsam? Şu an da hesap benden çıkmış durumda e postası değişti tüm cihazlarım çıkış yapmış durumda hesaba erişemiyorum.

Ben Türkçe bir mail attım İngilizce mi yazsam? Şu an da hesap benden çıkmış durumda e postası değişti tüm cihazlarım çıkış yapmış durumda hesaba erişemiyorum.
Spotify'ın Türkçe dil desteği olduğunu düşünüyorum.

Spotify'ın Türkçe dil desteği olduğunu düşünüyorum.
Var. Yoksa bile çeviriyorlar zaten.

@lynch01 Burada yazanlara göre, Spotify abonesi olduğun zaman E-posta adresine gelen mail içerisinden ekran görüntüsü al ve varsa banka ekstresinin ekran görüntüsünü al. Umarım hesabını geriye alırsın. Bilgilendir bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…