Spotify hesabım çalındı ne yapmalıyım?

lynch01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB

Ryzen 5 7500F
Arkadaşlar Spotify'a girdiğimde listelerim silinmişti sonra hesabıma baktım e-posta farklı değişmiş e postayı değiştiremiyorum. Ne yapmam lazım?

1672946613559.png

Son düzenleme:
Desteğe yazın. Hesabınızı geriye alınca zaten hesap ayarlarından çalma listeleriniz geri getirilebiliyor.

Delirmek üzereyim vallahi e-posta şifre değişmiş desteğe yazdım ama nasıl kanıtlarım?

1672946730176.png

Delirmek üzereyim vallahi e-posta şifre değişmiş desteğe yazdım ama nasıl kanıtlarım?
Muhtemelen hesapta kullanılan kredi kartı gibi şeyleri isteyeceklerdir.

Premium'unuz var ise ödediğiniz karttan kanıtlayabilirsiniz. Veya E-Postanızla yapılan işlemleri sorgulatın. Spotify e-posta değişikliği gözükecek ve kanıtlamış olacaksınız.

Muhtemelen hesapta kullanılan kredi kartı gibi şeyleri isteyeceklerdir.

Evet 1 yıla yakındır Premium üyesiyim.

Premium'unuz var ise ödediğiniz karttan kanıtlayabilirsiniz. Veya e-postanızla yapılan işlemleri sorgulatın. Spotify e-posta değişikliği gözükecek ve kanıtlamış olacaksınız.

Ben Türkçe bir mail attım İngilizce mi yazsam? Şu an da hesap benden çıkmış durumda e postası değişti tüm cihazlarım çıkış yapmış durumda hesaba erişemiyorum.

Ben Türkçe bir mail attım İngilizce mi yazsam? Şu an da hesap benden çıkmış durumda e postası değişti tüm cihazlarım çıkış yapmış durumda hesaba erişemiyorum.
Spotify'ın Türkçe dil desteği olduğunu düşünüyorum.

Spotify'ın Türkçe dil desteği olduğunu düşünüyorum.
Var. Yoksa bile çeviriyorlar zaten.

@lynch01 Burada yazanlara göre, Spotify abonesi olduğun zaman E-posta adresine gelen mail içerisinden ekran görüntüsü al ve varsa banka ekstresinin ekran görüntüsünü al. Umarım hesabını geriye alırsın. Bilgilendir bizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı