Spotify hesabım çalınmış

Daha bu gece erişebiliyordum, sabah şifresini değiştirmişler. Geri aldım ancak bilgisayara virüs bulaşmış olmasından korkuyorum. Bütün hesaplarımda iki faktörlü kimlik doğrulama etkin, sadece Spotify'da değil ve onu çalmışlar. Kaspersky virüs bulamadı, en güvenli, virüs varsa kesin bulabilecek dediğiniz virüs programı nedir?

Gül gibi myt varken Spotify kullanırsan böyle olur işte. (!)

AVG ve Avast dışında hepsini denedim ancak hiçbirisi bir şey bulamadı. Gerçekten anlamadım, garip.

Onları da deneyin ama zaten öbür antivirüsler bulamadıysa onlarda bulamaz diye düşünüyorum bu arada tam tarama yaptınız değil mi?

Ayrıca bilgisayarınızıda Malwarebytes ile tam taramadan geçirmeyi unutmayın.

Onları da deneyin ama zaten öbür antivirüsler bulamadıysa onlarda bulamaz diye düşünüyorum bu arada tam tarama yaptınız değil mi?

Ayrıca bilgisayarınızıda Malwarebytes ile tam taramadan geçirmeyi unutmayın.

Deneyeceğim öbürlerini de, evet tam tarama yaptım. Bilgisayarda da aynı şekilde 4-5 farklı programla tam tarama yaptım, hiçbir şey bulamadı.

Allah Allah büyük ihtimalle sisteminizde bir zararlı yok fakat siz sanırsam, bir yere çalınan hesaplarınızın şifresiyle giriş yapmışsınız onlarda çalmışlar buradan çıkarabileceğim sonuç bu.

Büyük ihtimalle sistemde zararlı yoktur herhangi bir sitede açtığınız oturumdan dolayıdır kayıt olduğunuz sitelere dikkat edin.

Allah Allah büyük ihtimalle sisteminizde bir zararlı yok fakat siz sanırsam, bir yere çalınan hesaplarınızın şifresiyle giriş yapmışsınız onlarda çalmışlar buradan çıkarabileceğim sonuç bu.

Büyük ihtimalle sistemde zararlı yoktur herhangi bir sitede açtığınız oturumdan dolayıdır kayıt olduğunuz sitelere dikkat edin.

Bütün şifrelerimi değiştirmiştim sadece Spotify şifremi çok eskiden beri kullanıyorum, değiştirmedim. Muhtemelen dediğiniz gibi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı