Spotify kendi kendine kapanıyor

Makaleler
5
Arkadaşlar şarkı dinlerken bir anda uygulama kapanıyor arka plan sekmesinden tekrar girdiğim zaman uygulama kendini tekrar başlatıyor. Bunun sebebi ne olabilir sinir olmaya başladım artık uygulamayı sildim geri yükledim fakat düzelmiyor. Telefonum ZenFone 5Z.

Batarya yönetimi ile ilgili olabilir. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatma seçeneğinde Spotify da kapansın vardır. Aynısı p20 lite kullanırken başıma gelmişti. Uygulamaya arkaplanda çalışması için izin verin ayarlardan. Batarya sekmesinde de kontrol edin buna benzer bir şey var mı diye oradan da izin verin

Batarya yönetimi ile ilgili olabilir. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatma seçeneğinde Spotify da kapansın vardır. Aynısı p20 lite kullanırken başıma gelmişti. Uygulamaya arkaplanda çalışması için izin verin ayarlardan. Batarya sekmesinde de kontrol edin buna benzer bir şey var mı diye oradan da izin verin
Bakacagım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı