Spotify kullanmak için bir neden söyleyebilir misiniz?

Ücretsiz sürümü bile iş görüyor. Böylece şarkıları telefonuma indirmek zorunda kalmıyorum.
Ücretsiz sürümü sınırsız mı kullanıyoruz? Yoksa belirli süre mi var?

1 aile paketini arkadaşım ödediği için.
2 ortamlarda, eskiden msnde bulunan "ne dinliyorum özelliğini göster" tarzında hava atabilmek için.
Sınırsız. Ara sıra birkaç saniyelik reklam giriyor o kadar. Bir de karışık çalma özelliği, şarkıları istediğin kadar atlama olayı yok. Tabii benim için fazla bir önemi yok bunların.

Reklamlar kafayı yedirtiyor bi süre sonra.

1. Arayüzü güzel.
  2. Oynatma listene her yerden erişebiliyorsun.
  3. Korsan yapabiliyorsun. 🙃
  4. Dinlediğin müziklere göre önerilen şarkılar sunuyor (bence en iyi özellik).
  5. İndirme özelliği mevcut.
  6. MP3 indirme sitelerinin reklam kaynadığı için.

1. Arayüzü güzel.
  2. Oynatma listene her yerden erişebiliyorsun.
  3. Korsan yapabiliyorsun. 🙃
  4. Dinlediğin müziklere göre önerilen şarkılar sunuyor (bence en iyi özellik).
  5. İndirme özelliği mevcut.
  6. MP3 indirme sitelerinin reklam kaynadığı için.
İndirme özelliğinde telefon hafızasına indirebiliyor muyuz hocam ? (Bilmediğimden soruyorum.)

İndirme özelliğinde telefon hafızasına indirebiliyor muyuz hocam ? (Bilmediğimden soruyorum.)

Telefonda ücretsiz kullanırsan istediğin şarkıyı açamıyorsun, oynatma listesine girip "Karışık Çal" seçeneğini kullanman gerekiyor yani oynatma listesinden rastgele bir şarkı açılacak bitince de rastgele başka bir şarkı açılacak. Oynatma listesine sadece bir tane şarkı ekleyip karışık çal yaparak uyanıklık yapamıyorsunuz, oynatma listesine daha çok şarkı eklenmesini istiyor. Bu yüzden ben korsan kullanıyorum, korsan da sadece indirme seçeneği yok, premium alırsan istediğin şarkıyı indirirsin, hatta oynatma listesini bile komple indirebilirsin, nereye kayıt olduğunu bilmiyorum hiç premium ayrıcalıklarını satın almadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı