İnceleme Spotify mı yoksa Apple Music mi?

kaliteli kulaklığın varsa apple music ama yoksa arayüz bakımından spotify
Eğer LDAC kodeğini destekleyen BT kulaklığınız varsa da yüksek çözünürlüğü deneyebilirsiniz. İlla kablolu, amfili bir set dizmek gerekmiyor. LDAC kayıpsıza yaklaşamasa da 256 bitten iyi.

Soundpeats Air 3 Deluxe modelinde bile var LDAC. Kulaklığın gücü yeter mi bilemeyeceğim tabi.

Açık konuşmak gerekirse karışık dediğiniz yerleri anlayamadım, yani karışık olan nedir? Bence kullanımı basit bir uygulama Apple Music.

hocam şöyle bir şey de var, Windows 10 destekliyor mu bilmiyorum, ayrıca web uygulaması da kullanışlı. Cider adında 3. parti geliştiricinin 1-2 TL civarına Microsoft Store'da satışa sunduğu uygulamayı da öneririm uzun süredir kullanıyorum oldukça güzel dizayn etmişler.

MP3 devam.

Hocam LDAC desteğinin olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Kendi kulaklığım Sennheiser Momentum TW 3 için araştırdım biraz internette ama sonuç bulamadım.

YouTube Music'de olmalı bu kıyaslama da.

Umarım pazar günü gelecek. Hala incelemeye devam ediyorum onu bu konunun altına veya bu mesajı referans göstererek onun da ayrı bir incelemesini yapacağım. Şu an kullanıyorum ama birazcık daha kullanmak istiyorum ki gerekli detayı vereyim.

Apple Music için iPhone veya Mac şart mı?

Ondan bahsetmedim bence benim bir hatam kusura bakmayın. Hayır Mac, Windows, televizyon, iOS ve Android'de uygulama mevcut kullanabilirsin.

YouTube Music der geçerim.
YouTube Music resmi olarak Türkiye'ye geldiğinden beri benim favori platformum.
Spotify benim için bitmiştir. Apple Music'i daha önce kullanmadım ama YouTube Music varken zaten kullanmam.

Apple Music, şarkıların kalitesi baya iyi oluyor. Fakat Spotify olarak kalite bir tık daha düşük. Ama Apple Music'de şarkıların çeşitliliği çok az. Spotify'da zam geldi zaten, Youtube Music derdim.

Tidal, Qobuz ve Amazon Music dahil çoğu servisi kullandım. Ses kalitesi bakımından şu an ülkemizde kullanılabilen en iyi servis Apple Music. Hele Airpods ya da Beats sahibiyseniz Dolby Atmos kalitesiyle gayet keyifli bir deneyim sunuyor. Ben konu sahibinin Apple Music için karmaşık demesini anlamadım. Bence kolay, basit ve kullanışlı bir ara yüzü var. Bence Apple Music iyidir.

Ses kalitesi dışında spotify mükemmel bir uygulama. Apple o arayüzü düzeltmeden bir sistem oturtmadan çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…