İnceleme Spotify mı yoksa Apple Music mi?

Neye göre kime göre. Bazı kullanıcıların Spotify veya YouTube u tercih etmelerindeki sebebi uygulama arayüzü olduğunu görüyorum.
Uygulama arayüzü vs çok önemliyse Spotify veya YouTube.
Ses kalitesi önemliyse Apple Müzik ama özellikle Apple cihazlarında ve kaliteli kulaklık ile.

Daha önce yaptığım testlerime göre Kabaca şöyle deyim bana göre Spotify da duymadığım müzik tonlarını Apple müzikte duymuştum. Sürekli EQ ayarları vs ile oynamam bana sıcak gerçekçi gelmiyor sevmiyorum default olarak ayarlıdır her zaman. Sesin dengesini bozmadan Apple müzikte olduğu gibi mesela kayıpsız yüksek çözünürlük gibi en iyi seçenekler ayarlıdır.

Son düzenleme:
Yaklaşık 7 aylık bir apple müzik kullanıcısı olarak ilk maddeye asla katılmıyorum fakat diğer maddelere katılıyorum. Uygulama arayüzü asla karışık değil ve şahsen çokta hoş bir arayüzü var. Aradığınız albümleri ve listeleri de kolayca bulabilirsiniz. Ses kalitesi olarak diyeceğim bir şey yok ya muazzam bir kalite.

Çevrimdışı mod için bir düzenleme yapayım. Evet apple musicte uygulamayı çevrimdışı moduna alamıyorsunuz fakat indirdiğiniz müzikleri dinlediğiniz zaman internetiniz yokmuşçasına dinletiyor, internetinizden gitmiyor yani.

Tabikide öyle. Ama depolama konusunda haksız sayılmaz

Neden kimse Deezer dan bahsetmemiş : ) Bence Deezer > Apple Music > Spotify > Youtube Music ( Müzik ekipmanları fena olmayan biri olarak son ikisini kolay kolay kullanmam. Spotify son girişim belki 5 yıl öncedir. )

Neden kimse Deezer dan bahsetmemiş : ) Bence Deezer > Apple Music > Spotify > Youtube Music ( Müzik ekipmanları fena olmayan biri olarak son ikisini kolay kolay kullanmam. Spotify son girişim belki 5 yıl öncedir. )
Bir zamanlar deezer kullanmıştım fakat kulaklığım pek iyi değildi. Ama dinlediğim müziğin kalitesi belli oluyordu + ldac açıyordum androiddi. Şimdi Simgot ew300 iem’im var ve apple müzikle çok üst liglere çıkıyor. Realme buds air 6 pro aldım o da aac apple müzikle simgottan çok uzak değil.

Bu konu aslında çok derine iner de belki birilerinin işine yarar diye şöyle bir şeyden bahsedeyim; Ev ve ofis ortamımda hatrı sayılır düzeyde ekipmanlarımla müzik dinlemekteyim. Kullandığım streamer cihazlar Apple kaynaklı air play 2 üzerinden yayın yapmak zorunda ve gene Apple kaynaklı 24bit/192khz kayıt maksimum 16bit/256kbps a dönüştürüldüğü için Apple Music'in Spotify dan farkı kalmıyor maalesef. Kulaklık kullanmadığım için kulaklık tarafını bilmiyorum ama streaming cihazlarda kullanacaklar için kısaca özetlemek gerekirse;

- Deezer 16bit/900kbps bir parça ile Apple Music de 24bit/192khz aynı parçayı stream cihazınız üzerinden dinlemek istediğinizde Deezer da gördüğünüz kalitede iletilirken (wifi üzerinden) Apple Music ile 16bit/256kbps olarak dinlemeye mahkumsunuz. 24bit/192khz dinliyorum diye kendinizi kandırmayınız, tecrübe ile sabittir. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…