Spotify neden kötüleşiyor?

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 senedir Spotify kullanıyorum. Aslında 1 sene diyemem 2 senedir kullanıyorum. Ama bunları açıklıcam öncelikle Spotify Free planını kullanıyorum ve 1 senelikte tabletime ilk Spotify yüklediğim zamanlar çok güzeldi. Resmen premium plan bana enayi gibi gelmişti. İstediğiniz müziği sırasına göre dinleyebiliyordunuz. Şarkı kalitesi güzeldi. Reklam az vardı ama şu an hiç öyle değil. Şu an oluşturduğum oynatma listemden bir müzik açıyorum dinliyorum seçtiğim müzik bitiyor. Ama hiç sırasına göre değişmiyor. Kafasına göre bir şarkı açıyor ve ses kalitesi Free planın en iyisini seçtim ama hiç öyle hissettirmiyor.

Hatta kulaklığım bozuldu sandım bir ara bunun yüzünden. Reklamlar ise artık çok fazla çıkmaya başlad. I eskisinden daha fazla çıkıyor. Bir de müziğin dakikasını değiştiremiyoruz. Mesela ben şarkının 1:30 dakikasındayım. Ama 1. dakikayı açmak istiyorum. Bunun için şarkının bitmesini beklemem lazım. Şarkı bittikten sonra yeniden şarkıyı açıp o dakikaya gelmesini beklemem lazım maalesef. Aynı zamanda artık şarkılarımı döngüye alamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım sizce? Spotify her geçen gün kötüleşiyor. Haa bu arada bitirmeden önce söyleyim. Bildiğiniz gibi Spotify 2 yıldır kullanıyorum demiştim. O ilk kullandığım zaman telefona indirmiştin. Sonra telefon 1. yılını doldurunca Spotify dediğim gibi çöp oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiği hizmetin karşılığını istemesi kötüleştiği anlamına mı geliyor? İlginç. Spotify oldukça güzel çalışıyor, bir sıkıntısı yok. Saydığınız şeyler sorun değil, normal şeyler.

APK indirebilirsin telefonda sorunsuz çalışıyor ve aynı premium özellikleri kullanabiliyorsun yıllardır bu şekilde kullanıyorum ve hiç sorun olmuyor. Ama PC de açarsan yine premiumsuz gibi çalıyor.

Ne alakası var? Diğer şarkı platformlarıyla aynı fiyatı alıyor.
O da zaten diğerlerinden ucuz dememiş, eğer yazanı anlayarak okursanız verilen hizmete göre uygun olduğunu belirtmiş.

Bu arada geçen seneye göre neredeyse 2 kat fiyat artışı oldu ama yine de 6 kişilik aile planı sayesinde aylık 9 lira gibi bir ücretle Spotify premium kullanılabiliyor. Ayda 9 liraya daha iyi nasıl bir hizmet beklersin bu ekonomide? Zaten 5-6 saatten fazla dinleyince Spotify zarara uğruyor, verdiğinden fazla kendi harcamış oluyor şarkıları sana dinletebilmek için.

Spotify'ı da çok sevdiğimden söylemiyorum bunları, ses kalitesi olarak düşük buluyorum. Ama kullanımı kolay, arayüzü kolay. Diğer platformlara göre daha çok şarkı var. İşime geliyor Spotify kullanmak.

@emirhannk demek istediğim benim o değil. Konu sahibi Spotify'ın Free üyeliğinin kötü olduğunu söylüyor. Ben yukarıda diyorum ki, Spotify şirket olduğu için para kazanmak zorunda. Zamanla Free kalitesini düşürmüş olabilirler.

Bu da doğal olarak Premium'a üye çekmek demek.

@emirhannk demek istediğim benim o değil. Konu sahibi Spotify'ın Free üyeliğinin kötü olduğunu söylüyor. Ben yukarıda diyorum ki, Spotify şirket olduğu için para kazanmak zorunda. Zamanla Free kalitesini düşürmüş olabilirler.

Bu da doğal olarak Premium'a üye çekmek demek.

Ben Premium için dediniz sandım hocam. Kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı