Çözüldü Spotify playlistlerin yeri nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheBloss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Spotify profilime koyduğum playlistlerin yerini düzenlemek istiyorum ama gizli yapıp geri açsam bile düzelmiyor. Hep aynı sıradalar. Nasıl düzeltebilirim?

Screenshot_20231228_004325_com.spotify.music.jpg

Merhaba. Spotify profilime koyduğum playlistlerin yerini düzenlemek istiyorum ama gizli yapıp geri açsam bile düzelmiyor. Hep aynı sıradalar. Nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 2066692

Bilgisayardan girmen lazım listeyi tutup kitaplığına doğru götürüp en üste bıraktığında liste profilinde en üste geliyor.

Çözüm
Oluşturma sıranıza göre aşağıdan yukarıya gidiyor diye biliyorum. Değişmez muhtemelen.

Sırasını değiştiremiyorsunuz, ancak üstüne basılı tutup sabitlerseniz hemen erişmek istedikleriniz en yukarıda görünür. En fazla 4 playlist sabitleyebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Bilgisayardan girmen lazım listeyi tutup kitaplığına doğru götürüp en üste bıraktığında liste profilinde en üste geliyor.

Bende çalışmadı hocam. Yanlış mı yapıyorum?

Sırasını değiştiremiyorsunuz, ancak üstüne basılı tutup sabitlerseniz hemen erişmek istedikleriniz en yukarıda görünür.
Değişiyor.

Bende çalışmadı hocam. Yanlış mı yapıyorum?
Listeyi profilinden tut ve kitaplığına doğru sürükle. En üste bırak kitaplığın beyaz çerçeve oluyor bu oldu demek. Liste en üste çıkıyor profilde.

Sırasını değiştiremiyorsunuz, ancak üstüne basılı tutup sabitlerseniz hemen erişmek istedikleriniz en yukarıda görünür. En fazla 4 playlist sabitleyebiliyorsunuz.
Bilgisiz dostum sana istersen değiştirirken video atayım?

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Teşekkürler deneyeceğim.

Dediğimiz gibi, yer değiştirme yok. Playlistlerin her birini hizaya sokamazsınız kitaplıkta. Ancak sabitleyebilirsiniz, maksimum 4 tane sabitleniyor zaten.

Dediğimiz gibi, yer değiştirme yok. Playlistlerin her birini hizaya sokamazsınız kitaplıkta.

Aslında @bubbletea'nin sunduğu çözümü ben bilgisayarda sıralamak için kullanıyordum:

Bilgisayardan girmen lazım, listeyi tutup kitaplığına doğru götürüp en üste bıraktığında liste profilinde en üste geliyor.

Hatta kitaplık içinde de tut-bırak yöntemiyle istediğimiz sıralamayı ayarlayabiliyoruz. Bunu yapabilmek için önce yukarıdan sadece "Oynatma listeleri"ni ("Playlists") seçip ayarlardan sıralama seçeneğini "Özel sıra" ("Custom order") diye ayarlamak gerekiyor:

1703766195017.png

Aynı konfigürasyonu telefonda yapınca bilgisayarda yaptığım değişiklik telefona eşzamanlı yansıyor.

Aslında @bubbletea'nin sunduğu çözümü ben bilgisayarda sıralamak için kullanıyordum:

Hatta kitaplık içinde de tut-bırak yöntemiyle istediğimiz sıralamayı ayarlayabiliyoruz. Bunu yapabilmek için önce yukarıdan sadece "Oynatma listeleri"ni ("Playlists") seçip ayarlardan sıralama seçeneğini "Özel sıra" ("Custom order") diye ayarlamak gerekiyor:

Eki Görüntüle 2066926

Aynı konfigürasyonu telefonda yapınca bilgisayarda yaptığım değişiklik telefona eşzamanlı yansıyor.

Selam, yanıtınız için teşekkür ederim. Fakat benim iOS telefonumda da, bilgisayarımda da Spotify uygulaması custom bir ayarlamaya izin vermiyor. Sıralama seçeneklerinde Alfabetik, Yakın Tarihli ve Oluşturan seçenekleri mevcut. Cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor olabilir. Veyahut modlu Spotify uygulamaları da bu özelliği sağlıyor olabilir.

Kesin bir çözüm bu diyemeyiz, ancak konu sahibinin sorununu çözüyorsa elbette çözüm olarak işaretlenebilir. Geri dönüşe bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı