Merhaba. Spotify profilime koyduğum playlistlerin yerini düzenlemek istiyorum ama gizli yapıp geri açsam bile düzelmiyor. Hep aynı sıradalar. Nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2066692
Merhaba. Spotify profilime koyduğum playlistlerin yerini düzenlemek istiyorum ama gizli yapıp geri açsam bile düzelmiyor. Hep aynı sıradalar. Nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2066692
Bilgisayardan girmen lazım listeyi tutup kitaplığına doğru götürüp en üste bıraktığında liste profilinde en üste geliyor.
Değişiyor.Sırasını değiştiremiyorsunuz, ancak üstüne basılı tutup sabitlerseniz hemen erişmek istedikleriniz en yukarıda görünür.
Listeyi profilinden tut ve kitaplığına doğru sürükle. En üste bırak kitaplığın beyaz çerçeve oluyor bu oldu demek. Liste en üste çıkıyor profilde.Bende çalışmadı hocam. Yanlış mı yapıyorum?
Bilgisiz dostum sana istersen değiştirirken video atayım?Sırasını değiştiremiyorsunuz, ancak üstüne basılı tutup sabitlerseniz hemen erişmek istedikleriniz en yukarıda görünür. En fazla 4 playlist sabitleyebiliyorsunuz.
Teşekkürler deneyeceğim.Bilgisayardan girmen lazım listeyi tutup kitaplığına doğru götürüp en üste bıraktığında liste profilinde en üste geliyor.
Teşekkürler deneyeceğim.
Dediğimiz gibi, yer değiştirme yok. Playlistlerin her birini hizaya sokamazsınız kitaplıkta.
Bilgisayardan girmen lazım, listeyi tutup kitaplığına doğru götürüp en üste bıraktığında liste profilinde en üste geliyor.
Aslında @bubbletea'nin sunduğu çözümü ben bilgisayarda sıralamak için kullanıyordum:
Hatta kitaplık içinde de tut-bırak yöntemiyle istediğimiz sıralamayı ayarlayabiliyoruz. Bunu yapabilmek için önce yukarıdan sadece "Oynatma listeleri"ni ("Playlists") seçip ayarlardan sıralama seçeneğini "Özel sıra" ("Custom order") diye ayarlamak gerekiyor:
Eki Görüntüle 2066926
Aynı konfigürasyonu telefonda yapınca bilgisayarda yaptığım değişiklik telefona eşzamanlı yansıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.