Spotify Premium 3 ay bitti

Celalien

Kilopat
Yer
İstanbul
Deneme süresi bitti kartımda para olmadığı için çekecek bir şey de yok. 11 gün oldu hesap hala Premium, reklamsız devam ediyor. İptal etmezsem kendi iptal olur mu yoksa icra gelmesin davalık olur muyum? İptal etmeli miyim sizce? Kullanıcı sözleşmesinde bahsediyor mu bilmiyorum.

Kendi kendine iptal olur. Premium üyeliklerde de yani para ödeyerek aldığın üyeliklerde de parayı ödemesen bile belli bir süre daha devam ettiriyor üyeliği. Yine ödememeye devam edersen kendi kendine kesiyor. Senin bir şey yapmana gerek yok ayrıca icralık falan da olmazsın.

Ben para ödemediğim halde 3 hafta daha kullanıyordum bazen. Daha sonra yeniliyordum.

Premium bittikten bir 10-15 gün daha kullanıyorsunuz sonra kendiliğinden reklamlı versiyona geçiş yapıyor. Karantina süresince premium hesabımı yeniletmedim ve yaklaşık 10-15 gün kullanım sonunda kendiliğinden ücretsiz sürüme geçti. İninal gibi bir kart kullanıyorsanız sorun olmaz. Kredi kartı ise karttan kendi çekerdi zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı