Spotify Premium alınır mı?

Android ve PC ara ara da Android TV de de kullanıyorum.

Eğer sadece Android için olsaydı APK ile hallolur. Madem 3 cihaz birden premium almak mantıklı. Üniversite öğrencileri için papsranın yanında Spotify'ın kendi desteği de var.
YouTube Premium düşündünüz mü? YouTube Music premium ile geliyor.

Sevdiğin müziklerin yapılabilmesi için müzisyenlere maddi kaynak gerekiyor. Ücretsiz üyelikle de çok az gelir elde ediyor müzisyenler ve hem istediğiniz sırada müzik dinleyemiyor hem de reklamlara maruz kalıyorsunuz.
Ücretli üyelik dinleyici için de müzisyen için de daha iyi.

Arkadaşlar, Spotify premium alıyorum 4 aydır. Papara'dan aldığım için 10 TL de geri veriyor. 20 TL'ye geliyor. Sizce değer mi? Her gün kullanıyorum. Full açık ve hep dinliyorum.

Ben öğrenci olduğum için öğrenci planını kullanıyordum ancak sonradan YouTube Premium'a geçtim hem videoları reklamsız izleyip indiriyorum hem de YouTube Music ile müzikleri indiriyorum. 10 TL'ye Papara'yla Spotify'a vereceğime YouTube Premium'a veriyorum. Eğer öğrenci değilseniz normal planların fiyatlarına bakıp uygun olanı seçebilirsiniz.

Değer hocam.

Ben 2022 Aralık ayında 1 yıllık almıştım her ay ödeme yapmakla uğraşmak istemediğim için. Çok memnunum.

Spotify, size yaptığı yeni müzik önerileriyle algoritmasını öne çıkarmasının yanında yüksek bit rate ses kalitesi sunmasıyla beraber gerçekten çok güzel bir hizmet. Netflix kullandım, başka servisleri kullandım, hiç birini Spotify kadar övemem. Spotify'da çalışsam Spotify'ı bu kadar övemezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı