Spotify Premium alınır mı?

Papara ile al yarısını geri veriyor ben öyle kullanıyorum çok kullanışlı. Papara kartın yoksa sanal kart açsan bile olur.

Eğer üniversite öğrencisi isen 9 TL'ye sahip olabiliyorsun. Üstelik Papara'nın Cashapp kampanyasıyla 4,5 TL'ye kadar düşüyor. Neredeyse bedavaya mükemmel bir müzik zevki, alınır.

Yaptım ve kurtuldum sağ olun hocam!

Yardımcı olurum eğer o linkten yapamazsanız.

Ben bir şeyi merak ediyordum şey peki Spotify geçinde yani asıl Facebook ve Instagram'da çalışır mı bu iş benim de Facebook ve Instagram işinden canım yanıyor maalesef sürekli yani takip edip izliyorlar açıkçası?

Yıllar oldu hatırlamıyorum ve artık premium kullanıyorum.

Hmm şey premium nasıl kaç sene olmuş dediğin gibi gerçi ama bende aslında bugün değil kaç zamandan beri inceliyorum Spotify'siz ve Technopat'takilerin dediği gibi dinliyorum ve tam ortada tak reklam birden bir giriyor ortaya müziğin hepsi gidiyor maalesef bir de premium kullanınca gri renkteki şarkılar açılıyor mu onu çok merak ediyorum onları da çalmıyor ve dinleyemiyorum çünkü her şey kısıtlı açıkçası, bu sizin linkteki AdGuard DNS işlem ve işlemlerini yapamadım nasıl oluyor acaba yardım edebilir misiniz ya da buradaki yapan kişiler kim biliyorsa artık yani?

Yıllar oldu hatırlamıyorum ve artık premium kullanıyorum.

Bilenler var mı acil lazım hocam yeni gördüm ve bugün uğraşmaya başladım inşallah olur artık yani!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı