5 508516 Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 477 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar birine Spotify Premium hediye etmek istiyorum ama Spotify üstünde veya internette herhangi bir şey bulamadım. Bu imkan önceden vardı diye hatırlıyorum. Şimdi böyle bir imkan yok mu? Baya araştırdım ama bulamadım.
Arkadaşlar birine Spotify Premium hediye etmek istiyorum ama Spotify üstünde veya internette herhangi bir şey bulamadım. Bu imkan önceden vardı diye hatırlıyorum. Şimdi böyle bir imkan yok mu? Baya araştırdım ama bulamadım.
KS KS 5 508516 Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 477 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #11 Melys dedi: Ben aile planını kayserideki kişi ile kullandım onun adresini girince sorun olmadı. (Antalya'da yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... Tamam yani benim adresimi girmesi gerekiyor karşı tarafın, çok teşekkür ederim. Çözüm olarak sayılırsa işaretleyeceğim. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Ben aile planını kayserideki kişi ile kullandım onun adresini girince sorun olmadı. (Antalya'da yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... Tamam yani benim adresimi girmesi gerekiyor karşı tarafın, çok teşekkür ederim. Çözüm olarak sayılırsa işaretleyeceğim.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2023 #12 508516 dedi: Tamam yani benim adresimi girmesi gerekiyor karşı tarafın, çok teşekkür ederim. Çözüm olarak sayılırsa işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
508516 dedi: Tamam yani benim adresimi girmesi gerekiyor karşı tarafın, çok teşekkür ederim. Çözüm olarak sayılırsa işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller.