Spotify Premium vs YouTube Premium

Bir şuursuz ben miyim? 😊 Ben her ay ikisini de alıyorum herkes karşılaştırsa da aynı platform sayılmazlar aslında, farklı platformlar birinde video indirebiliyorsun diğerinde şarkı.
Çoğunlukla YouTube alanlar Spotify almıyor zaten YouTube music var diye. Ama YouTube music kesinlikle Spotifyın yerini tutabilecek bir platform değil.

Vanced gibi şeylere gerek yok bence reklamsız youtube için. Ben mobilde operanın kendi tarayıcısını kullanırken reklam gördüğümü hatırlamıyorum. Gerçi uzun bir video atıyorum 3-4 saat. Reklam 1 kere görünüp daha görünmüyor gibi olaylar da olabilir, bu yüzden hatırlamıyorumdur belki. Telefon kilitliyken arka planda çalışma özelliği de güzel işliyordu. Sesli kitap falan dinlerken güzel oluyordu opera.

Vanced gibi şeylere gerek yok bence reklamsız youtube için. Ben mobilde operanın kendi tarayıcısını kullanırken reklam gördüğümü hatırlamıyorum. Gerçi uzun bir video atıyorum 3-4 saat. Reklam 1 kere görünüp daha görünmüyor gibi olaylar da olabilir, bu yüzden hatırlamıyorumdur belki. Telefon kilitliyken arka planda çalışma özelliği de güzel işliyordu. Sesli kitap falan dinlerken güzel oluyordu opera.
Hocam vanced sadece reklamsız izlemek için değil ki. Sponsorlu kısımları otomatik tespit edip atlıyor. Newpipe ile beraber kullanırsanız indirme özelliği aktif oluyor hem MP3 hem video şeklinde. Birde mesela normal YouTube uygulamasında video izlerken 2x seçiyorum uygulamadan çık gir yaptığımda yeni video açtığımda 1x ile başlıyor vanced tercihleri kayıt ettiği için sizin önceden ayarladğınız şekli ile başlatıyor. Ve sponsor kısımları dışında isterseniz jenerik kısımlarını da atlıyor.

Turkcelle geçtiğimde ücretsiz premium vermişti ve çok işlevsiz gelmişti elimde premium olmasına rağmen vanced kullanmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı