YouTube mu üniversite mi?

Hayır hocam yanlış anlamışsınız 150 - 200 bin demek istedim.
Hocam her türlü duruma göre uygun bir bölüm bulabilirsiniz ama bence işinizi yanında götürebilecek şekilde de olsa mutlaka üniversite okuyun. Böyle bir aylık geliriniz varken TOBB, Bilkent gibi yerlerde okumanız da mantıklı olabilir. Üniversite alacağınız eğitim için değil orada kuracağınız sosyal bağlar, gençlik hayatı ve network için önemli. Bunun için de en mantıklı üniversiteler iş dünyasında bağlantısı olan özel okullar. E sizde de para var. En mantıklı yol bu bence.

Gelecekte ne olup olmayacağı belli değil, hem en azından biri sorarsa üniversite mezunuyum vs. diyebilirsiniz, ve iki tane iş ile yaptığınız parayı ikiye katlarsınız.

Sıralamanıza bağlı. Gidip 500 bine girip boş bir bölümse okumak saçma. Güzel bir bölümse okumak daha mantıklı. 3 aydır 150 - 200 bin kazanıyorsanız yüksek ihtimalle Shorts videolardan kazanıyorsunuz. Bu tamamen kişisel bir düşünce fakat Shorts videolarının bir garantisi yok bence. Kaldı ki iyi bir sıralama ile gireceğiniz üniversiteden mezun olduktan sonra 150 - 200 bin liradan çok daha fazlasını kazanabilirsiniz ve garanti bir işiniz olur.

Hayır hocam Shorts değil 6 aydır TR de üretiyordum son 3 ay İngilizce içeriklere yüklendim ve yükseldim. Umarım güzel bir bölüme gidebilirim bu YouTube işleri biraz zorluyor sınavlarada pek çalışamıyorum son zamanlar.

3 ayda bu işi yapıp aylık 150-200k kazanmak bana pek inandırıcı gelmedi. Mr Beast bile ayda o kadar kazanmıyordur. O kadar parayı ailenize veriyor musunuz? Ve aileniz kazandığınız bu kadar para karşılığında neden üniversiteye gitmeniz için baskı yapıyor.

Hocam İngilizce videoların RPM'i 5 dolar oluyor 100k izlensen 500 dolar oluyor ben ayda 2-3 milyon izleniyorum. Ayrıca ailem biliyor ve parayı kullanıyorum.

3 ayda bu işi yapıp aylık 150-200k kazanmak bana pek inandırıcı gelmedi. Mr Beast bile ayda o kadar kazanmıyordur. O kadar parayı ailenize veriyor musunuz? Ve aileniz kazandığınız bu kadar para karşılığında neden üniversiteye gitmeniz için baskı yapıyor.

Aynen öyle. Aileler genelde para kazanmanın gerçek olduğuna inanmadığı için üniversite baskısı yapıyor. Zira 150k para cidden iyi.

Hocam İngilizce videoların RPM'i 5 dolar oluyor 100k izlensen 500 dolar oluyor ben ayda 2-3 milyon izleniyorum. Ayrıca ailem biliyor ve parayı kullanıyorum.
Hocam matematiğiniz biraz hatalı değil mi sizce de? 100k izlenip 500 dolar kazanan birisi 2 - 3 milyon izlendiğinde 350 - 500 bin arası kazanıyor oluyor. Ne yalan söyleyim konu bana da pek inandırıcı gelmedi.

Son düzenleme:
Hocam matematiğiniz biraz hatalı değil mi sizce de? 100k izlenip 500 dolar kazanan birisi 2 - 3 milyon izlendiğinde 350 - 500 bin arası kazanıyor oluyor. Ne yalan söyleyim konu bana da pek inandırıcı gelmedi.

Ben size ortalama verileri söyledim her video değişkenlik gösterebiliyor dakikasına bağlı biri 500 kazandırırken biri 300 kazandırıyor. İnanmak size kalmış ben sadece sizden öneri almak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı