Spotify Premium vs YouTube Premium

Spotify ses kalitesi olarak daha yüksek kaliteye sahip. YouTube alınca reklamsız video gibi avantajların oluyor. Ben ses kalitesi yüzünden Spotify tercih ediyorum. Reklamsız YouTube içinde revanced kullanıyorum.

YouTube Premium benim için daha avantajlı.

Ses kalitesi olarak Spotify ama daha çok video izliyorum dersen Youtube. Çünkü Spotify'a sanatçı ve çalıştığı müzik şirketi hariç yükleme yapılmıyor. Youtube'da normal kullanıcıların yükledikleri dolaştığı için orijinal ses kalitesinde olmuyor.

Arkadaşlarınız falan spotify kullanıyorsa birlikle playlist yapma gibi şeyler isterseniz spotify alın. Spotify youtube müziğe göre biraz daha sosyal medya gibi. İnsanların profiline falan girebiliyorsunuz. Bunları zaten biliyorsunuzdur muhtemelen. Youtube music'in avantajı daha geniş repertuarı var. Spotify'da bulamayacağınız şeyleri bulabilirsiniz. Onun dışında bi farkları yok. Arayüz bakımından ikisi de güzel ve basit.

Spotify, hatta Spotify'de DUO var. Arkadaşın ile alıp ödeyeceğin zaman + Papara ile ödediğin zaman 30 TL'ye gelmiş oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı