Spotify, tüm Premium paketlerine zam yaptı

En iyisi Snaptube kullanmak ama o da youtube premium çıktıktan sonra işe yaramaz oldu.
Ne yapsam acaba ? Ayda 250 tl para alıyorum babamdan onu da harcamak istemiyorum.

Peki youtube music'i nasıl buluyorsunuz. Bana sanki bir spotify etmiyor gibi geldi.
Benim tüm hayatım Spotify'da desem yeridir. Yapay zeka artık beni öğrendiği için dinlediğim türlerdeki hiç dinlemediğim müzikleri ve parçaları önüme sunuyor ve her hafta yeni şarkılarla karşılaşıyorum o yüzden başka bir platforma geçmeyi düşünmedim bir de Youtube'un PC uygulaması yok ve ben her saniye müzik dinleyen birisi olduğum için mesela PUBG'de uçaktan atlayana kadar müzik açık kalıyor ve indiğimde klavyeden kapatıyorum fakat Youtube'da böyle bir uygulama yok. Aynı zamanda telefondan dinlediğin zamanda da Spotify'a göre fazla sarj yiyor. Yani ben Youtube'a geçmeyi düşünmüyorum. Geçersem Tidal'a geçerim. Şuan deneme sürümünü aldım dün Tidal'i deniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…