Spotify vs Apple Music

Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo V15 G3
R7 5825U
16GB 3200Mhz
Vega8
Bugün Spotify zam haberini bildirdi 30 TL olan bireysel üyelik 40 TL'ye yükseldi. Benim de bu hafta içerisinde üyeliğimin süresi dolacak. Alternatif olarak arayışa çıktığımda Apple Music gördüm. 20 TL olması ilgimi çekti deneme üyeliğimi başlattım ilk bakışta ses kalitesi Spotify'ı 3'e katlar durumda ama bazı şarkılar ve çalma listeleri yok ve Spotify gibi bir algoritması olduğunu düşünmüyorum. Dolby Atmos desteği şarkılar üzerinde çok fark yaratıyor, Spotify'da böyle bir ayar göremedim.

Bunlar benim ilk bakışta deneyimlediklerim sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Spotify'da kalıp 40 TL vermek mi yoksa Apple Music'e geçip 20 TL vermek mi?

Hocam Spotify tabii ki. Apple müziğin ses kalitesi bariz üstün. Lakin Spotify da aynı özelliği yakında getirecek ve kütüphanesi daha dolu. Apple music bomboş Spotify'a bakılınca. Eğer üniversiteli tanıdığınız varsa öğrenci planı alın.

Bugün Spotify zam haberini bildirdi 30 TL olan bireysel üyelik 40 TL'ye yükseldi. Benim de bu hafta içerisinde üyeliğimin süresi dolacak. Alternatif olarak arayışa çıktığımda Apple Music gördüm. 20 TL olması ilgimi çekti deneme üyeliğimi başlattım ilk bakışta ses kalitesi Spotify'ı 3'e katlar durumda ama bazı şarkılar ve çalma listeleri yok ve Spotify gibi bir algoritması olduğunu düşünmüyorum. Dolby Atmos desteği şarkılar üzerinde çok fark yaratıyor, Spotify'da böyle bir ayar göremedim.

Bunlar benim ilk bakışta deneyimlediklerim sizde kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Spotify'da kalıp 40 TL vermek mi yoksa Apple Music'e geçip 20 TL vermek mi?
Kesinlikle Apple Music.

Arkadaşlar sonuç olarak kendimce Apple Music diyeceğim. Ama Apple Music kullanacaksanız kaliteli bir telefon ve kulaklığınız varsa kullanın. Benim kulaklığım kaliteli teşefonum kötü. Ses kalitesini çok iyi hissediyorum ama şarkı dinlerken telefonum kasıyor. Not olarak brlirteyim istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı