Spotify vs Apple Music

Yaklaşık 8 aydır Apple Music kullanıyorum, memnunum şahsen. Kütüphaneleri bayağı geniş ve telefonun direkt içinde geldiğinden ekstra bir şey yüklememe gerek kalmıyor Ses kalitesi için çok bir şey diyemem, normal bir Earpods kullanıyorum sadece. Ama bana kalırsa yeterince güzel.
Spotify da fena değildi, deneme süresi boyunca kullanmıştım geçen sene. Fakat arayüzüne alışamadığımdan Apple Music'i tercih ettim. Nedense karışık gelmişti bana, şimdiyse bütün kütüphanemi ve listemi tekrar oluşturmak istemediğimden Spotify'ı tekrar denemek zor geliyor açıkçası

Uzun zamandır Spotify kullanıyorum. Kütüphaneleri genel olarak aynı. Sadece kullanıcı gözüyle bakacaksan ses kalitesi olarak Apple Müzik ama Spotify Pemium kullanırken ses kalitesini arttırabilirsin. Platformlar arası ise kesinlikle Spotify, ayrıca öğrenci indirimi ya da aile paketi gibi şeyler kullanma şansın varsa Spotify fiyat konusunda çok daha iyi.

SoundCloud öneririm. “Liked tracks”e eklediğiniz şarkıları internet olmadan dinleme şansı veriyor. Üstelik ücretsiz.
Ama illa ikisi arasında seçim yapacaksanız Spotify.

Sürekli yeni çıkan şarkıları takip ediyorsan bunlar Apple Music'e daha çabuk geliyor.

MASTER ses kalitesi cidden Spotify'e göre baya iyi lakin indirme seçeneği yok. O yüzden Spotify devam ediyorum.
Şarkı indirilebiliyor ama?

İsminde Apple geçen hiçbir şeyi artık kullanmıyorum. Spotify tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…