Spotify vs Deezer

Uğur-Kahriman

Hectopat
Daha fazla  
Şarkı dinlemeyi seviyorum. Bunun için bir müzik uygulaması arıyordum. Google Play'de gezerken Spotify ve Deezer dikkatimi çekti. Fiyatlarına bakarken Deezer hem ucuz hem de daha fazla şarkı içeriyordu. Ama karar veremedim. Sizce hangisi satın almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify Türkçe müzikte bile dinlediğiniz türe benzer şarkıları tespit ederek otomatik listeler oluşturmakta çok başarılı. Şahsen ben müzik genelde yolda giderken dinliyorum ve her şarkıdan sonra tek tek müzik seçmem söz konusu dahi değil. Önceden liste oluşturursam da 3-4 dinlemede aynı listeden sıkılıyorum zaten. Bu noktada Spotify gerçekten çok kolaylaştırıyor işimi.

Aylardır öğrenci indirimiyle Premium olarak kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim. Deezer hiç denemedim o yüzden yorum yapmayacağım. Spotify'de premium ile normal sürümün farkı ise premium sürüm şarkıları indirmeye izin veriyor, daha yüksek müzik kalitesi seçeneği sunuyor ayarlarda ve reklam dinletmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı