Ölür mü bilmem ama zarar verir. Ağaç kendi atar yeni kabuk oluşturur diyeceğimde siz küçük bir kısmı yapmamızsınız anladığım kadarıyla. Doğal boya çıkarma yöntemleriyle çıkartmayın deneyin. Tiner falan sakın kullanmayın.

Yapraklarına gelmediyse senin için bir avantaj. Sen yine de kuruyabilir diye düşün, umarız ki kurumaz.Ağacın dibine sıkmıştım sokaklarda gördüğüm şekilde.
İnşallah kurumaz, siz yine de her olasılığı göze alın derim. Ağaçları kireçliyoruz biz normalde. Hiç sprey boya ile boyayan görmemiştim ne yalan söyleyeyim.Aynı bu şekilde boyamıştım ağacımın dibini.
Hocam zor gibi. Ağacınız nefes alamaz böyle. Bir bahçıvana falan başvurun. İnternette bi bilgiye rastlayamadım.Aynı bu şekilde boyamıştım ağacımın dibini.
Kimyasal ihva ettiği için. Yüzeylerin kapanmasına neden oluyor ve gaz çıkışını engelliyor.Altı üstü bir boya niye bu kadar zarar veriyor ki?
Bahçıvan ne yapabilir ki ağacıma?Hocam zor gibi. Ağacınız nefes alamaz böyle. Bir bahçıvana falan başvurun. İnternette bi bilgiye rastlayamadım.
Daha detaylı inceleyip ona göre bir tavsiye verebilir, işlem yapabilir.Bahçıvan ne yapabilir ki ağacıma?
Bahçıvan değil de siz bence bir aile büyüğüne durumu anlatın. Duruma göre ağacın kabuklarını sıyırırlar belki bir miktar.Bahçıvan ne yapabilir ki ağacıma?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.