SQL sertifika sınavı nasıl geçilir?

'TeQuila

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bankacı
Herkese merhaba, BTK Akademi de bulunan tüm SQL eğitimlerini tamamladım. Üstüne Ömer hocanın Udemy'deki Alıştırmalarla SQL eğitimini de aldım. Hatta e-ticaret sitelerin birinde CRM pozisyonu için mülakata girdim ve tüm soruları doğru cevapladım. Ama şu sertifika sınavlarını bir türlü geçemedim, yardım edebilecek biri var mı? Hocanın eğitimde ağzından çıkan her şeyi yazdım ama hiçbirinden soru sormuyor, süreyi de az veriyor. @Zakramoreas hocam siz de almışsınız eğitimleri, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam ne kusuru, sistemde bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü soruları kayıt ettim ve sonradan baktığımda doğru gözüküyor. BTK'ya mail attım ama cevap yok en son Ömer hocaya Linkedln hesabı üzerinden ulaşacağım. Teşekkür ederim yine de cevabınız için.
Cevap vermeyi unutmuşum, kusura bakmayınız :(

Alın benden de o kadar, soruları ben de geçemedim. Bu konuda yardımcı olamayacağım, üzgünüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı