Çözüldü SQL yüklenmiyor ve hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

esercim

Hectopat
3 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Forumlarda denilen her şeyi yaptım bütün kalıntıları sildim ancak olmuyor bir türlü kafayı yemek üzereyim. Aşağıdaki hatayı alıyorum.

ııı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam deneme amaçlı 2017 versiyonunu yükledim ve yüklendi. Ama server name boştu bende bu videoyu uyguladım ve giriş yapıldı uygulamaya. Sizce 2019 versiyon ile farklar var mıdır arada? 2017 ile devam etsem sorun olur mu?
Ekran Alıntısııııı.PNG
Galiba bunu istiyorsunuz hocam buyurun.
Öncelikle bir süreliğine güvenlik duvarını kapatın. Port ile alakalı bazı sorunlar oluyormuş. Sonra tekrar açarsınız.

Aşağıya yazdığım kodları komut istemine yazıp çıktısını buraya kopyalayın. Kodu çalıştırdıktan sonra tekrar kurmayı deneyin. Tekrar olmazsa SQL Server 2019 ile alakalı her şeyi kaldırın, bu komutu çalıştırın ve dosyayı yeniden indirip kurmayı deneyin.
Bash:
msiexec /x {A60B3D8E-5311-4BF1-AF7A-D1AC15F9152E}

Hocam deneme amaçlı 2017 versiyonunu yükledim ve yüklendi. Ama server name boştu bende bu videoyu uyguladım ve giriş yapıldı uygulamaya. Sizce 2019 versiyon ile farklar var mıdır arada? 2017 ile devam etsem sorun olur mu?
Ekran Alıntısııııı.PNG

Son düzenleme:
Çözüm
Eki Görüntüle 1456522
SQL olarak sizi etkileyecek bir fark olacağını sanmıyorum. Fakat arayüz farklılık gösterebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı