Kurulumu tekrar başlatın ve hata verince tazının sağındaki klasör simgesine tıklayın.
Onların içeriği lazım. Onlarda hata mesajları var. En son oluşan dosyanın içeriğini paylaşırsanız yardımcı olabilirim.Tıklıyorum ve oradaki dosyaları siliyorum. İnternette forumlarda öyle denmişti. Sizce ne yapman lazım onları?
Öncelikle bir süreliğine güvenlik duvarını kapatın. Port ile alakalı bazı sorunlar oluyormuş. Sonra tekrar açarsınız.Galiba bunu istiyorsunuz hocam buyurun.
msiexec /x {A60B3D8E-5311-4BF1-AF7A-D1AC15F9152E}
SQL olarak sizi etkileyecek bir fark olacağını sanmıyorum. Fakat arayüz farklılık gösterebilir.Hocam deneme amaçlı 2017 versiyonunu yükledim ve yüklendi. Ama server name boştu bende bu videoyu uyguladım ve giriş yapıldı uygulamaya. Sizce 2019 versiyon ile farklar var mıdır arada? 2017 ile devam etsem sorun olur mu?
Eki Görüntüle 1456522
SQL olarak sizi etkileyecek bir fark olacağını sanmıyorum. Fakat arayüz farklılık gösterebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.