Squad ban nasıl açılır?

MqRx

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,

Benim bir sorum var zamanında YouTube'da görüp çok beğenerek aldığım Squad oyunundan ban yedim. Oyunu aldığım zamanlar çok zor olduğu ve oynayamadığım için ara vermiştim o zamanlar Mafia 2 ve GTA 5 için Türkçe yama kurdum ve iki oyununda hikayesini bitirip Squad oyununa tekrar bir şans vermeyi düşündüm fakat oyuna girip 1-2 saat oynadıktan sonra banlandığımı gördüm, oyunu taş çatlasın 10-15 saat belki oynadım belki oynamadım. Bu zamana kadar bilgisayarıma hiçbir zaman hile indirmedim ve indirmem de sadece indirdiğim şeyler Türkçe yama veya oyunlar için mod paketleri olmuştur, bu banın açılma gibi bir durumu söz konusu olabilir mi? Squad hile koruma sistemi olarak Easy Anti-Cheat(EAC) kullanmakta ve şu an bilgisayarımda EAC kullanan iki oyun var(The ısle ve Insurgency Sandstorm) eğer hile kullandığım(!) için ban yemişsem bu oyunlardan da ban yemem gerekmiyor mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi EAC ile iletişime geçtim hesabımda Oyun geliştiricileri tarafından yasaklama olarak göründüğü için geliştiricilerle de iletişime geçtim mail gönderdim herhangi bir gelişme olursa konuyu hortlatırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı