Squad oyun başlatılamadı hatası

klasikadam1881

Decapat
Daha fazla  
Bazı C++ programlarını bilgisayarda yer olmadı için sildim squada girdim, oyun başlatılamadı dedi. Nasıl çözerim?

Hata bu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-21 230848.png
    636,8 KB · Görüntüleme: 106
Oyunu doğruladınızı mı doğruladıysanız easy anti chati kaldırıp tekrar dosya doğrulamayı deneyebilir misiniz?

Oyun klasörünün içinde Easy Anti-Cheat klasörü var oraya girin easyanticheatuninstaller.bat var ona tıklayın kaldıracaktır kaldırdıktan sonra klasörüde silin sonra da dosyaları doğrulamayı deneyin

Oyun klasörünün içinde Easy Anti-Cheat klasörü var oraya girin easyanticheatuninstaller.bat var ona tıklayın kaldıracaktır kaldırdıktan sonra klasörüde silin sonra da dosyaları doğrulamayı deneyin
kanka bilgisayardaki c++leri sildim onla alakası varmıdır varsa ne yapabilirim

işe yaramadı

Son düzenleme:
Kanka bilgisayardaki C++'leri sildim onunla alakası var mıdır varsa ne yapabilirim?

İşe yaramadı

Efenim yabancı forumlardan baktım biraz hata Easy Anti-Cheat'ten kaynaklanıyor

C:\Program Files (x86)\EasyAntiCheat_EOS buradaki .sys dosyasından kaynaklandığı yazıyor bir de öyle deneyin gene olmazsa silip tekrar yükleyebilirisnz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…