salamancalar
Hectopat
Bacak günü toplamda 6 hareket yapıyorum ve aralarında squat yok. Sizce olmazsa olmaz bir hareketmi squat yapmalı mıyım, sevmediğimden yapmıyorum.
Bence evet.Bacak günü toplamda 6 hareket yapıyorum ve aralarında squat yok. Sizce olmazsa olmaz bir hareketmi squat yapmalı mıyım, sevmediğimden yapmıyorum.
leg pres ve hack squat yapıyorum, o yüzden squata gerek duymuyordum6 hareket fazla değil mi? Yapmasan da olur, bu sporda hiçbir hareket zorunlu falan değildir. Yerine leg press, hack squat vs. yapabilirsin. Hiç yoksa en az 1 tane compound hareket öneririm.
Hoş, 3 temel hareketten biri olduğu için yapman ve güçlenmen yararına olur ama istemiyorsan tabii ki yapmak zorunda değilsin.
4 yeterlimi 6 fazlaysa6 hareket mi? Yanlış ilerliyorsun ilk önce bunu bil de. Squat %100 gerekli değil ama çok iyi bir harekettir, compound egzersizler her zaman iyidir.
Yeterli sana önerim tek bölge çalışma kasları haftada 2 kere çalışmaya bak en azından PPL falan yap.4 yeterlimi 6 fazlaysa
6 hareket bence de fazla. Doğal olduğunuzu varsayarak ve Mr.Olympia olmayacağınızı varsayarak konuşacak olursam saçma bir program izliyorsun bence. Kaslar ters tepki verirse gelişim durabilir hatta kas bile kaybedebilirsin.6 hareket mi? Yanlış ilerliyorsun ilk önce bunu bil de. Squat %100 gerekli değil ama çok iyi bir harekettir, compound egzersizler her zaman iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.