Squid Game 3. sezon nasıl?

3. sezonu erkenden izleyen arkadaşlar, nasıl buldunuz? Beğendiniz mi?
6 bölümlük ve yaklaşık 6 saat olan sezonu 2 saat 20 dakika gibi bir sürede bitirdim. Gereksiz slow motionlar ve sonunu bildiğimiz olayların çok uzatılması sebebi ile hep bir elim ileriye sar butonunda oldu. Koskocaman bir örgütün 2 aciz tarafından bölge merkezinin yok edilmesi de ayrı bir şaşırttı. Artık güney kore lobisi yok ve Amerika'ya yönelindi. Artık Harry Potter gibi büyük bir dizi + film serisi başlıyor.

2. sezonu iyiydi ama 3. sezondaki olayların saçmalığı hiç gerçekçi değildi. Vasat olmuş daha iyi olabilirdi. Bu noktadan sonrası spoiler bebegi oyuncu olarak eklemeleri ayrı bir iğrençlikti içi o kadar boştu ki yani hiçbir mantığı yoktu. Final oyunu ise asıl berbat olan hiç çocukların oynayacağı bir oyuna benzemiyor ve aşırı mantıksızdı.

Bana kalırsa sonunu kesip atmışlar boş zaman kaybı.

3.bölümün sonundayım. Hani derler ya bazı şeyler zirvede bırakılmalı diye. Cidden öyle. İzlerken gram zevk almıyorum. Sırf sonu için izliyorum diziyi.

Mutlu sonla bitseydi nolacaktı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…