Squid Game 3. sezon nasıl?

spoiler içerir

Finale 456, 333, 222'nin bebeği, 125 , para göz ihtiyar ve birkaçtane gereksiz adam kalıyor işte. Oyunda üçtane kule var her kulede butonlar var. O butona basınca süre başlıyor o süre içinde birini atmaları gerekiyor işte. başta 125'i kuleden atıyorlar. ikinci kulede 456 ve bebeği atmayı çalışırken 333 yardım ediyor. Kavga ediyorlar ve sadece 333, 456 ve bebe kalıyor. Sonra 333 gidip 456'ya saldırıyor o arbedede butona basmayı unutuyorlar tabiki. 456 333'ü atıyor ama butona basmadığı için sayılmıyor. 456'da bebeyi kurtarmak için kendini feda etmeyi karar veriyor. ve kendini aşağı atıp oyunu bitiriyor. Bu arada oyuna katılanlardan sadece 246 ve bebe hayatta kalıyor. 388 456 tarafından öldürülüyor. 120 333 tarafından öldürülüyor. 007' 222'yi öldürcekken 149 007'yi öldürüyor. 149 kendini asıyor. 222'aşağı atlayıp ölüyor.

Tek dertleri para. 4.bölümü izliyorum adamlar para için küçücük bebeği öldürmeye çalışacak kadar alçaldılar. Niye devam etmesinler ki.

Evet bildiğin burada toplum eleştirisi var. Çok iyi düşünülmüş.

Spoiler içerir

Finale 456, 333, 222'nin bebeği, 125, para göz ihtiyar ve birkaçtane gereksiz adam kalıyor işte. Oyunda üçtane kule var her kulede butonlar var. O butona basınca süre başlıyor o süre içinde birini atmaları gerekiyor işte. Başta 125'i kuleden atıyorlar. İkinci kulede 456 ve bebeği atmayı çalışırken 333 yardım ediyor. Kavga ediyorlar ve sadece 333, 456 ve bebe kalıyor. Sonra 333 gidip 456'ya saldırıyor o arbedede butona basmayı unutuyorlar tabii ki. 456 333'ü atıyor ama butona basmadığı için sayılmıyor. 456'da bebeyi kurtarmak için kendini feda etmeyi karar veriyor. Ve kendini aşağı atıp oyunu bitiriyor. Bu arada oyuna katılanlardan sadece 246 ve bebe hayatta kalıyor. 388 456 tarafından öldürülüyor. 120 333 tarafından öldürülüyor. 007' 222'yi öldürcekken 149 007'yi öldürüyor. 149 kendini asıyor. 222'aşağı atlayıp ölüyor.

Evet bildiğin burada toplum eleştirisi var. Çok iyi düşünülmüş.

Kesinlikle öyle ve kaldı ki Frontman bebeği korumak için aldı oyuna. Oyuna almasa bebek elenecekti. Şu an 4.bölümü yarıladım. Ne olacağını çok merak ediyorum ama umarım bebeğe bir şey olmaz.

Açıkçası ilk çıktığı zaman bu kadar büyük bir yankı uyandıran filmin böyle bitmesi beni üzdü en azından sonlara doğru polislerin oyun alanlarına girmesini görseydik daha heyecanlı olabilirdi

Polislerin zekası dünyanın en düşük IQ seviyesine sahip olan adamdan bile daha düşük. Her sene 400'den fazla kişi birden yok olacak, bir kişi birden köşeyi dönecek, gizli tarikat söylentileri olacak, senin incelemeyi geçtim şüphen bile olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı