SRK 125S mi R mı?

Alperen2132

Hectopat
Daha fazla  
Bu ikisinin arasındayım aklımda bir de Voge 125r var ABS olması iyi bir konuda o yüzden o da hoşuma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alperen2132 bütçe nedir daha iyi bir model bulabilirsek ona bakalım ayrıca ABS sadece nakde bir model bence daha rahat edersiniz şahsen.

Aklımda bir bütçe yok hatta ilk başta R125 düşünüyordum sonra çok saçma geldi 125'lik bir motora 400 bin vermek ABS konusundada cok sorun yasıcagımı dusunmuyorum RKS 125r da çok yakışıklı duruyor.

Aklımda bir bütçe yok hatta ilk başta R125 düşünüyordum sonra çok saçma geldi 125'lik bir motora 400 bin vermek ABS konusundada cok sorun yasıcagımı dusunmuyorum RKS 125r da çok yakışıklı duruyor.
Daha tecrüben yok abs konusunda sorun yaşamam diyorsun. Yolda kayıp gidiceksin ailen üzülecek.

NS125 alın geçin niye böyle saçma motorlara bakıyorsunuz.

@Alperen2132 hocam ben PCX-Forza-ADV 350-transalp-hornet750-X ADV 750-NC750X kullanmış biri olarak ve Küba New City gibi bir modelde kullandım yedek motor olarak bence PCX'den daha iyi bir deneyim verdi tam yük katırı idi yani kısaca tcs olmasa bile ABS'li model almanı öneririm ya da bütçeyi ufak arttır git NK250 al.

@Alperen2132 hocam ben PCX-Forza-ADV 350-transalp-hornet750-X ADV 750-NC750X kullanmış biri olarak ve Küba New City gibi bir modelde kullandım yedek motor olarak bence PCX'den daha iyi bir deneyim verdi tam yük katırı idi yani kısaca tcs olmasa bile ABS'li model almanı öneririm ya da bütçeyi ufak arttır git NK250 al.

Ehliyet yetmiyor öyle olunca 250'lik bir şey alabilsem Duke 250 alacağım da işte sıkıntı.

Daha tecrüben yok ABS konusunda sorun yaşamam diyorsun. Yolda kayıp gidiceksin ailen üzülecek.

NS125 alın geçin niye böyle saçma motorlara bakıyorsunuz.

Tipini hiç beğenmiyorum motor tecrübemde hiç yok değil 125CC scooter kullandım 2500 kilometre civarı vitesli de arkadaşlarımdan alıp sürdüğüm kadar.

Ehliyet yetmiyor öyle olunca 250'lik bir şey alabilsem Duke 250 alacağım da işte sıkıntı.

Tipini hiç beğenmiyorum motor tecrübemde hiç yok değil 125CC scooter kullandım 2500 kilometre civarı vitesli de arkadaşlarımdan alıp sürdüğüm kadar.

2500Km'yi 2 haftada yapan insanlar var ona güvenip ABS'siz motor bakma. Adamakıllı ABS'li al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı