SS 200 Mikrofon nasıldır?

Alihan Ekren

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2016
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, gameextra'dan SS 200 almayı düşünüyorum. 200 TL fiyatı var. Almaya değer mi? Ürünün mikrofonunun testine baktım youtube'den çoğunda dip ses, cızırtı geliyordu. Kısacası sizce alınır mı yoksa bu fiyata önerebileceğiniz tek jaklı veya USB girişli kulaklık var mı?
 
6 aydan fazla süredir kullanıyorum. Çok ama çok memnunum. Ses, mikrofon, rahatlık ve bass konusunda beni çok tatmin ediyor. Kırmızı modeli çok şık tavsiye ederim :) Not : Kafa bandı efsane ötesi bir rahatlık sağlıyor.
 
Gayet iyi. Bizzat kullandım ürünü. Müzik olarak da Cloud Core modelinden daha iyi hatta.
kulaklığın incelemesini yapmışsın okudum tek jak takıldığında sadece mikrofon veya kulaklığı kullanabileceksiniz demişsin benim bilgisayarımda tek jak mikrofonuda skype ts gibi konuşma programlarında kullanıyorum ve sesim karşı tarafa sorunsuzca gidiyor ss p100 modelinin ses deneyimi nasıldır çünkü 200 tl verip mikrofondan mahrum kalmak istemem :) önerebileceğin bir kulaklık var mı usb girişli de olur
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı