Rhulkinator
Kilopat
Daha fazla
Bilgisayarımın arka panel yeşil ve pembe girişine bağlı Arctis 3 kulaklığım var. Hoparlörü bilgisayarın arka kısmında bulunan mavi girişe bağladıktan sonra sağ alttaki ses simgesinde yeni bir aygıt tanınmadı. Hoparlör + SS3 olarak kullanıyorum kulaklığı. Oradan Realtek Digital Output seçtiğimde hoparlörden ses gelmiyor. Hoparlörü mavi girişten çıkarıp ön girişteki kulaklık bölmesine taktığımda ise Hoparlör + SS3 seçili halde kulaklıktan ses gelmesi gerekirken hoparlöre dönüşüyor. Jack çıkarıp takmak yerine ses simgesinden aygıtlar arası geçiş yapmak istiyorum. Realtekle SteelSeries programı çakıştığından dolayı Başlattaki Audio Console programını kaldırmıştım. Ne yapmam gerekiyor?
Hoparlörün AUX bağlantısını dönüştürücü yardımıyla USB yapsam aygıt tanınması için işe yarayabilir mi?
Anakart modelim : Asus Prime Z370-p
ÇÖZÜLDÜ : Steelseries Engine ve Realtek sürücüsünü kaldırdıktan sonra tekrar Realtek sürücüsünü manuel olarak kurdum Denetim masası Realtek Audio Yöneticisinden tam emin değilim, bir şeyleri karıştırdım ve ses simgesinin yukarısında kulaklıktan hariç Realtek HD Audio 2nd Output diye bir aygıt çıktı hoparlör sorunsuz çalışıyor. Sonrasında Steelseries Engine'i tekrar kurdum, hoparlör ve kulaklık aynı anda bağlı iken geçiş yapabiliyorum. SS Engine 3 içerisinden kulaklık ayarları da Realtekle çakışmadan yapılabiliyor artık. Sanırım yeni güncellemeyle düzelttiler.
Hoparlörün AUX bağlantısını dönüştürücü yardımıyla USB yapsam aygıt tanınması için işe yarayabilir mi?
Anakart modelim : Asus Prime Z370-p
ÇÖZÜLDÜ : Steelseries Engine ve Realtek sürücüsünü kaldırdıktan sonra tekrar Realtek sürücüsünü manuel olarak kurdum Denetim masası Realtek Audio Yöneticisinden tam emin değilim, bir şeyleri karıştırdım ve ses simgesinin yukarısında kulaklıktan hariç Realtek HD Audio 2nd Output diye bir aygıt çıktı hoparlör sorunsuz çalışıyor. Sonrasında Steelseries Engine'i tekrar kurdum, hoparlör ve kulaklık aynı anda bağlı iken geçiş yapabiliyorum. SS Engine 3 içerisinden kulaklık ayarları da Realtekle çakışmadan yapılabiliyor artık. Sanırım yeni güncellemeyle düzelttiler.
Son düzenleme: