SS Arctis 3 vs HyperX Cloud Stinger

sesdahisi

Hectopat
Daha fazla  
Arctis 3, Cloud Stinger, Cloud Silver mı? Kullananlar varsa yorum yapabilir mi?
Arctis 3 hariç diğerleri 7.1 değil. Hayatımda ilk defa 7.1 kullanacağım ve stereo ile arasındaki farkı da pek bilmiyorum. Diğer seçeneklerdeki kulaklıkları alırsam pek bir şey kaçırır mıyım? (7.1 - stereo anlamında)
Onu da göz önünde bulundurursak sevinirim.

7.1 bence güzel bir özellik. Alıştıktan sonra gerçekten oyunlarda işe yarıyor. Cloud Silver modelinde 7.1 yok ve SteelSeries Arctis serisi çok iyi bir kulaklık serisidir. Herhangi bir Arctis modeli sizi tatmin edecektir.
Arctis'te engine sorunu varmış diye okudum. Ben de almayı planlıyorum fakat, kafam çok karıştı. İnsanların 1/2'si iyi diyor geriye kalan kısmı sorunlu diyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis'te engine sorunu varmış diye okudum. Ben de almayı planlıyorum fakat, kafam çok karıştı. İnsanların 1/2'si iyi diyor geriye kalan kısmı sorunlu diyor :)
Ben herhangi bir sorununu görmedim. Rahatlık, konfor ve özellik her şey var. Bahsettiğiniz engine sorunu çevremde hiç duymadım. Alın kesinlikle pişman olmazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Arctis 3 var. Yazılım çakışması oluyor genelde Realtek sürücüsü ile. Bunu da Steelseries üzerinden ticket açıp sordum. Eğer kesin bir çözüm alırsam paylaşacağım burada. Bu yazılım olayı kulaklığı alınamaz yapmıyor. Arctis 3 iyi bir kulaklıktır.

Aklımda SS Arctis 3 ve HyperX Cloud Stinger var.

Arctis 3 çok daha başarılı bir modeldir.

Bende de Arctis 3 var. Yazılım çakışması oluyor genelde Realtek sürücüsü ile. Bunu da Steelseries üzerinden ticket açıp sordum. Eğer kesin bir çözüm alırsam paylaşacağım burada. Bu yazılım olayı kulaklığı alınamaz yapmıyor. Arctis 3 iyi bir kulaklıktır.

Arctis 3 çok daha başarılı bir modeldir.
hocam noldu acaba ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı