SS Arctis 7 (2019 Edition) İncelemesi

Hocam bu konuma bakabilir misiniz ?

Kablolu şekilde nasıl kullanacağım Arctis 7'yi? Jak girişini line out kısmına taktığım zaman ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyor. Wireless bir şekilde kullanırken şarj ettiğimde sıkıntı olur mu bilmiyorum. Bazen Valorant oynarken sesler bir tık geç geldiğinden dolayı kablolu kullanmak istiyorum fakat mikrofon çalışmıyor.

@Emir Bozdoğan Yukarıdaki arkadaş da aynısını sormuştu. Aşağıdaki resimde gördüğün kablo kutunun içinden çıkıyor. Bir ucunu kulaklığa, bir ucunu bilgisayara takıyorsun. Bu şekilde hem şarj edip hem de kullanmaya devam edebiliyorsun. Wireless Dongle ile hiçbir işin yok. O sadece bir verici, üstüne ekstra bir şey takmaya çalışma. Kulaklığın üzerindeki 3.5mm jak girişi kulaklığa gelen sesi paylaşmak için.

Hocam yapıyorum fakat bu kabloyu taktığım zaman tüm sesler kesiliyor? Mikrofonda çalışmıyor. Wireless dongle açık bir vaziyette şarj ediyorum. Fakat bu şekilde kulaklık Wireless olarak çalışıyor.

Kabloyu kulaklığın üzerine doğru bir şekilde iyice taktığından emin ol. Wireless Dongle'a hiç dokunmana gerek yok. Resmini attığım kabloyla bağlantı gerçekleştir. Sonrasında SteelSeries Engine programını bir kontrol et. Ayrıca varsayılan cihazları aşağıdaki resimde olduğu gibi ayarlamayı da unutma.

Son düzenleme:
Dediğin her şeyi yaptım .Hocam kabloyu taktığım zaman Wireless dongle açıksa sesim gidiyor. Kapalı olunca bütün sesler kesiliyor. Yani kabloyu taktığım zaman kablolu çalışmıyor.( sadece şarj ediyor ). Kısacası kabloyu takarsam Wireless olarak kullanıp aynı zamanda şarj ediyorum. Ama sadece kablolu kullanamıyorum.

Kısacası kabloyu takarsam Wireless olarak kullanıp aynı zamanda şarj ediyorum.
Dostum ya ben anlamıyorum ya anlatırken kendinle çelişiyorsun. Kablo takılıysa ve şarj oluyorsa, bu esnada kullanabiliyorsan bu kablolu kullanımdır. Hem kablo takılı, hem şarj oluyor hem de nasıl Wireless oluyor? Yani gözünü seveyim detayını ver ve öyle anlat.

Bak kabloyu taktığım zaman Wireless dongle ı kapatırsam tüm sesler kesiliyor. Yani sadece kablo ile ses alamıyorum . Bu normal mi ?

Evet, normal. Wireless Dongle'ı kasaya takıp ona hiç müdahale etmeyeceksin. O hep takılı olarak kalacak. Ben Dongle'ı kasanın arkasına, şarj kablosunu da önüne takıyordum. Yani kablo takılıyken Wireless Dongle açık olmalı evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…