SS Arctis 7 (2019 Edition) İncelemesi

Sanmıyorum. Çünkü bu mantıkla şarjı yokken kulaklığı kullanmaman gerekir'e geliyor olay. Ben kullanırken şarj ediyordum şahsen. Bunun için üretildiğini düşünüyorum.

Biraz hortlaticam ama yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum, şu an bu kulaklığa sahibim ve bu şekilde kullanirsaniz cihaz sadece şarj oluyor kablosuz oynamaya devam ediyorsunuz.Kablolu performans için içinden çıkan Jack girişine sahip kabloyu kullanmanız lazım.Jack girişini bilgisayara diğer ucunu kulaklığa takicaksiniz bu şekilde ses performansı artıyor rekabetçi oyunlar için bu şekilde kullanilabilir.

Hocam merhabalar. Biliyorum yeni kulaklık aldınız ama Arctis 7 ile alakalı bir sorum olacaktı da. Ben kulaklığı kurdum, dediğiniz ses ayarlarını da yaptım. Ses çıkışında 2 farklı Arctis 7 var, hangisini ne zaman kullanmalıyım? Game olanı kullandığımda chat mix tekerleğini konuşmaya getirince ses gelmiyor ama Chat olana aldığımda chat mix tekerleğini ya oyun içi ses için ya da konuşmaları duymak için ayarlayabiliyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-28_170931766.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 33
Game seçili olacak discord çıkışını da chate alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…