SS Arctis 7 vs Corsair HS70 vs Corsair Void Pro Wireless

Sizce hyperx cloud flight mı yoksa corsair hs70 mi?

Merhabalar hala memnun musunuz?

Merhabalar hala memnun musunuz?
Hala memnunum. Yoğun kullanımda 1 günü çıkartıyor. 2. gün artık yoğunluğa bağlı şarj istiyor. Bass performansı harika ekolayzer ayarı ile mid ve tizi boğmadan basslı şarkılar dinleyebiliyorum. 7.1 özelliğine değinemicem kullanmıyorum çünkü ancak açınca ses özellikleri değişiyor. Tek sıkıntım çekim gücü düşük. Anten sadece sol kulakta var galiba. Bazen mutfağa su almaya gidince sol kulağımı odaya çeviriyorum. Ters dönüpte uzaklığa ek olarak kafam engel olursa kopmalar oluyor.

Herkes dip ses sorunundan şikayetçi siz bir çözüm buldunuz mu yoksa gelen güncellemeyle sorun halledildi mi? Şu an 515 TL HS70 ve Void Pro da 635 TL sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kablolu ya da kablosuz HyperX'ten şaşmayın derim. HyperX Cloud flight ve Cloud mix var kablosuz. Flight s modeli yeni çıktı. Kabloluda da HyperX Alpha s harika. Ben HyperX Alpha S kullanıyorum. Ayrıca ihtiyacı olana HyperX kulak içi kulaklığı Earbuds'ı da öneririm. Onu da severek kullanıyorum.
İki markanın sitelerinden bakabilirsiniz. Reel kullanımda ve ayrıca teknik özellikler bakımından HyperX önde.
Mesela flight hem özellik olarak HS70'den iyi. Hem de şarj süresi iki katı. 30 saati buluyor. HS70 15 saat.

Fiyat farkı çok aralarında 953 TL HyperX Cloud Flight ciddi bir fiyat farkı var HS70 ile aralarında bu yönden bakmamız lazım dip ses sorununu göze alıp sipariş edeceğim en sonunda .

Fiyat farkı çok aralarında 953 TL HyperX Cloud Flight ciddi bir fiyat farkı var HS70 ile aralarında bu yönden bakmamız lazım dip ses sorununu göze alıp sipariş edeceğim en sonunda .
Tercih sizin bütçe önemli tabi. Hayırlı olsun.
Flight hem bir tık daha iyi olduğu için pahalı hem şarj süresi hem de HyperX modellerinde eskise bile kulaklığın pedleri değişitirilebiliyor. Bu da önemli uzun ömürlülük için. Corsair'in mikrofon frekans aralığı(100-10000) daha geniş o da Flight'a göre artısı. Flight, 100-7000.
Kullanan arkadaşım vardı Corsair HS70 ama o hiç bahsetmedi. Dip ses sorunu duymadım. Şikayet etmemişti.

Son düzenleme:
Bakalım göze alabilirsem bu riski sipariş edeceğim fiyatı daha da artmadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…