SS Arctis 7 vs Corsair HS70 vs Corsair Void Pro Wireless

Hepsinin Amazondaki 1 ve 5 yıldız verilen yorumlarını okuyup kulaklıkların artıları ve eksileri hakkında bilgi sahibi olunca daha rahat karar verebilirsin. Fakat bütçen yetiyorsa Arctis 7 en iyi seçim olacaktır bence. ( Bende Arctis 5 var çok memnunum)
Arctis 7 ile arasında 200 Tl var açık da Arctis 7 bulamadım Arctis 5 de oyuncak gibi geldi bana dandik geldi emin olmadım Arctis 7 den

Gönlümden geçen Hs70 tek eksi yönü pedler değişmiyor zaten ben eski cloud 2 yi aralısız 1,5 dan fazla kullandım pedler hala çok kötü değildi pedler çok kötü olursa corsair tahminimce direk kulaklığı değiştirir sıfırı ile en kötü kendim alıp değiştiririm şuan aklıma takılan hs 70 in malzeme kalitesi cloud 2 den iyimi kötümü bilemedim

Hocam naptınız? HS 70 aldınız mı? Aldıysanız deneyimlerinizi merak ediyorum.
Hocam kusura bakmayın biraz geç gördüm sonunda Hs70 de karar kıldım malzeme kalitesinden korkuyordum ama çok iyi çıktı 2 sorunu var aşırı takıntılı birisi değilseniz bunlar sizin için sorun olmaz ben aşırı takıntılıyım ama markayı sevdiğim için kafaya takmamaya çalışıyorum birincisi kulak terletmesi eski kulaklığım cloud 2 ondada vardı ama bunda sanki biraz daha fazla ama alışıyorsun ikincisi ses kulaklık kullanırken arkada dip ses var diyorlar ama ben duymuyorum bunu kötü videolarda geliyor ama kaliteli videolarda bu sorun yok arkada ses çalmazken cızırtı sesi geliyor çok değil windows un sesini son yapıp sesi kulaklık dan ayarlıyorum boştayken hafif geliyor ama ses varken sorun yok tavsiye ederim.

Hocam kusura bakmayın biraz geç gördüm sonunda Hs70 de karar kıldım malzeme kalitesinden korkuyordum ama çok iyi çıktı 2 sorunu var aşırı takıntılı birisi değilseniz bunlar sizin için sorun olmaz ben aşırı takıntılıyım ama markayı sevdiğim için kafaya takmamaya çalışıyorum birincisi kulak terletmesi eski kulaklığım cloud 2 ondada vardı ama bunda sanki biraz daha fazla ama alışıyorsun ikincisi ses kulaklık kullanırken arkada dip ses var diyorlar ama ben duymuyorum bunu kötü videolarda geliyor ama kaliteli videolarda bu sorun yok arkada ses çalmazken cızırtı sesi geliyor çok değil windows un sesini son yapıp sesi kulaklık dan ayarlıyorum boştayken hafif geliyor ama ses varken sorun yok tavsiye ederim.
Dip sesin Corsair'İn kendi programını kullanırken çıktığını söylüyorlar hocam. Siz programlı mı programsız mı kullanıyorsunuz?

Şuanda kullandığım kulaklık Steelseries artcis 3 ama beni pek memnun etmedi. Asrock B350m anakartının üzerindeki ses kartını kullanıyorum ama ses çok kısık geliyor,o yüzden ses kartı alıp riske girmek istemiyorum. Onun için elimdeki kulaklığımı satıp daha yüksek bir modele geçmek istiyorum.
Gürültü dengelemeyi açıp sesi 48000 Hz Stüdyo ayarında yaparsanız sesler yerine oturacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı