SS Arctis Nova Pro Wireless ve SS Apex Pro TKL 2023 Wireless/Wired nasıl?

burakberkk

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
101
Çözümler
1
Bu iki ürünü almayı düşünüyorum kullananlar var ise artılarını, eksilerini belirterek bilgi verirse sevinirim. Bu ürünleri tavsiye eder misiniz etmezseniz neden?
 
Ne tavsiye edersiniz? Ben beyaz prismcapslerle çok beğeniyorum biraz aklımı çeldi açıkçası. Ve TKL formda istiyorum tavsiyeleriniz ona gore olursa sevinirim.

Bu tarz bir önerim olabilir. Kalan paraya istediğiniz keycapi + switchi alıp özelleştirebilirsiniz de. Fakat epomaker'in stok keycaplarinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
 
Klavye guzel duruyor ama baska kasa rengi goremedim bu renkte de istemiyorum.
Royalaxe bulamadım ama bunu önerebilirim:

Gateron yellow pro veya flamingo seçebilirsiniz. Hot swappable RGB 2.4g wireless ve bluetooth desteği NKRO poron köpük PBT keycaps yazılım destekli software vesaire. Epomaker çok iyi bir klavye markası bu fiyat bandında bile harika klavyeler sunabiliyor. Ben kesinlikle öneririm.
 
Royalaxe bulamadım ama bunu önerebilirim:

Gateron yellow Pro veya flamingo seçebilirsiniz. Hot swappable RGB 2.4G Wireless ve Bluetooth desteği nkro poron köpük PBT keycaps yazılım destekli software vesaire. Epomaker çok iyi bir klavye markası bu fiyat bandında bile harika klavyeler sunabiliyor. Ben kesinlikle öneririm.

Bu klavyeyi bayağı begendim, dusunecegim. Teşekkür ederim. Keycapsleri nereden arastirabilirim? AliExpress Amazon vs.
 

Geri
Yukarı