SS Nova 7 vs BlackShark V2 Pro 2023

Unkrow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : MSI RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK
İşlemci : I5 12400F 2.5GHZ
Anakart : ASUS TUF B760M PLUS D4 WI-FI
Ram : KINGSTON FURY BEAST 32GB(16x2) 3200MHZ
Ssd : KINGSTON KC3000 2TB
Selamlar, kumaş ve kablosuz oyunucu kulaklığı aramaları yaparken çoğu markanın kulaklığını eleyerek karşımda sadece Razer BlackShark V2 Pro(2023 Edition) ve SteelSeries Nova 7 kulaklıkları kaldı. Bu 2 kulaklık arasında kaldım. Ve çeşit yabancı ve Türk kullanıcıların yorumlarını okuduğum zaman iyice bir karasız kaldım, çünkü bu 2 kulaklığında bariz sorunları varmış. Bu sorunlar;

* SteelSeries Nova 7
  • Şarjı bittiği zaman kulaklığı kablolu olarak kullanıldığı vakit Sonar/GG yazılımında yapılan bütün ayarların hiçbiri kullanılamıyormuş.
  • Dip ses sorunu.
  • Kendi pcimdeki yaptığım profil ayarları başka bir cihaza bağlanıldığı zaman kullaklıkta yerel bir depolama kısmı olmadığı için SteelSeries GG yazılımındaki hiçbir ayar kulaklık ile beraber taşınılmıyormuş.

* Razer BlackShark V2 Pro(2023 Edition)
  • Kulaklığın sağ tarafındaki bağlayıcı menteşelerinin kırılma sorunu.
  • Sağlıklı bir ses vermemesi(EQ yapılsa bile oyun dışında kullanıldığı zaman pek iyi performans verememesi)
  • Yoğun saatler kullanıldığında kafada oluşan bir ağrı hissi.

Genel olarak bu 2 kulaklık için forumlar + kullanıcı yorumlarında gördüğüm sorunlar bu şekilde sizce bu kulaklıklardaki bu problemler bariz bir şekilde şu anda hala var mı? Özellikle BlackShark da menteşe kırılması ile alakalı problem kronik bir sorun mu? Bu arada bu kulaklıklar dışında önerebileceğiniz pedleri kumaş ve kablosuz olan oyuncu kulakları da varsa önerebilir misiniz?

Selamlar, kumaş ve kablosuz oyunucu kulaklığı aramaları yaparken çoğu markanın kulaklığını eleyerek karşımda sadece Razer BlackShark V2 Pro(2023 Edition) ve SteelSeries Nova 7 kulaklıkları kaldı. Bu 2 kulaklık arasında kaldım. Ve çeşit yabancı ve Türk kullanıcıların yorumlarını okuduğum zaman iyice bir karasız kaldım, çünkü bu 2 kulaklığında bariz sorunları varmış. Bu sorunlar;

* SteelSeries Nova 7
  • Şarjı bittiği zaman kulaklığı kablolu olarak kullanıldığı vakit Sonar/GG yazılımında yapılan bütün ayarların hiçbiri kullanılamıyormuş.
  • Dip ses sorunu.
  • Kendi pcimdeki yaptığım profil ayarları başka bir cihaza bağlanıldığı zaman kullaklıkta yerel bir depolama kısmı olmadığı için SteelSeries GG yazılımındaki hiçbir ayar kulaklık ile beraber taşınılmıyormuş.

* Razer BlackShark V2 Pro(2023 Edition)
  • Kulaklığın sağ tarafındaki bağlayıcı menteşelerinin kırılma sorunu.
  • Sağlıklı bir ses vermemesi(EQ yapılsa bile oyun dışında kullanıldığı zaman pek iyi performans verememesi)
  • Yoğun saatler kullanıldığında kafada oluşan bir ağrı hissi.

Genel olarak bu 2 kulaklık için forumlar + kullanıcı yorumlarında gördüğüm sorunlar bu şekilde sizce bu kulaklıklardaki bu problemler bariz bir şekilde şu anda hala var mı? Özellikle BlackShark da menteşe kırılması ile alakalı problem kronik bir sorun mu? Bu arada bu kulaklıklar dışında önerebileceğiniz pedleri kumaş ve kablosuz olan oyuncu kulakları da varsa önerebilir misiniz?
Blackshark ailesi gayet iyidir, güzel kullanılmazsa menteşesi kırılır. Tabiri caiz hayvan gibi kullanırsanız kırılır.

Blackshark ailesi gayet iyidir, güzel kullanılmazsa menteşesi kırılır. Tabiri caiz hayvan gibi kullanırsanız kırılır.
Ayrıca bende V2X Blackshark modelini kullanıyorum. Aralarındaki farkı pek bilmiyorum ama uzun süre kullanıldığında rahatsızlık hissi oluşmuyor.

Son düzenleme:
Sağolun hocam. Bir arkadaşımın adına açmıştım konuyu haber edeyim bari :)

Razer Blackshark V2 pro 2023 serisi kirli bassları ve birbirine girmis karmaşık seslerden dolayi ayak seslerinin oyun içerisinde kaybolmasına sebep oluyor bu video incelemelerde çıkıyor hem kendim deneyimledim hem izledim bu yüzden imaging konusunda her zaman SteelSeries'ler daha önde oluyor .

SteelSeries novalarda ise dar geniş sahnesi var ama bu closed back bir kulaklık olduğunu için sorun değil.

Benim fikrim ikiside alınmaz ya düzgün Open BACK stüdyo kulaklığı alsın oyun ve müzik için çok daha verimli olacaktır veya kablolu artics nova pro yada G PRO X 2 alsın biraz daha çıkıp.

Dip ses sorunu Blacksharklarda daha beter halde var onuda söyliyim

Değil genel olarak dandikler menteşe sorunu bs V2 pro 2023'un kronik sorunu alanların coğunda yaşayan var kendi R/RAZER platformunda bile kulaklıklarıyla dalga geciliyorlar, eskiden tek cezbedici kablolu normal Blackshark V2'idi oda 2300 TL olduğu için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı