SS Nova 7 vs ROG pelta vs Razer BlackShark V2 Pro 2023

Bütçe
6000 - 8000

RODANN

Femtopat
Daha fazla  
Bu üç kulaklık arasında kaldım. Razer kırılıyor deniliyor, daha çok Pelta ve Nova 7 arasında kaldım. Delta 2 de düşündüm ama 1 saatte 3 bin zam yedi. Genel olarak kullanım amacım oyun; PC ve mobil. Yurtta kaldığımda iPad'den PUBG vb. oyunlar oynamak ve film izlemek, eve gidince PC'de hikayeli oyunlar oynamak. Ama FPS oyunlar oynamayı düşünüyorum, kulaklığım olmadığı için girmedim. Yardımcı olursanız, fikir verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların arasında SS Nova 7.

Mobilite önemliyse Razer Barracuda Pro olabilir.

Bu aralar fiyatı ve genel olarak kalitesi Nova 7 ile benzer.

Kulaklık taşınacaksa Razer'da iyi bir taşıma çantası var görünüyor, önemli avantaj.

Ağırlıklı PC başında ve fps oynanacaksa Nova 7 derim, bu şekilde kullanıyorum memnunum.

Diğer türlü Razer Barracuda pro çantası, dışarda kullanıma uygun görünümü, gizli mikrofonu ile daha iyi.

Yurtta iken PUBG CoD gibi oyunlar oynuyorum ama dizi filmde izliyorum eve geçince PC şeyim hikayemi oyunlar oynuyorum FPS de düşünüyorum CS Valorant. @nVr sence hangisini seçeyim.

Yanımda sürekli taşımayı düşünmüyorum sabit odada kalacak ya yurt odasında ya da eve geçince mobil taşıma olarak AirPods Pro 2 var yetiyor o ben daha çok oyun odaklı ama film izlerkende güzel olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı