SS Rival 300 Sağ Tık İki Kez Algılıyor

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar Rival 300 mouse'um var. Son birkaç gündür sağ tık 2 kere basıyor basılı tuttuğum halde. Mesela GTA V'de Aim alamıyorum sırf bu yüzden. Sağ tık basılı tutmama rağmen iki kere tıklıyor basılı tutmayı algılamıyor. Sizce sorun ne olabilir? Mouse düşmedi, sağa sola çarpmadı.

Benim Rival 300'ümde de aynı sorun vardı. Tuş switchindeki yıpranmadan dolayı sürekli çift tık algılıyordu. Kendi başıma yaparım, riski de kendime alırım diyorsan aşağıya video linki bırakırım. Bence garantiye gönder. Tabii sıkıntı fabrika çıkışlıysa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Skatezler zarar görebilir.

Benim Rival 300'ümde de aynı sorun vardı. Tuş switchindeki yıpranmadan dolayı sürekli çift tık algılıyordu. Kendi başıma yaparım, riski de kendime alırım diyorsan aşağıya video linki bırakırım. Bence garantiye gönder. Tabii sıkıntı fabrika çıkışlıysa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Skatezler zarar görebilir.

Siz sorunu nasıl çözdünüz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı