SS Rival 600 vs Zowie EC 2 A vs SS Rival 310

reizzking

Hectopat
Daha fazla  
Elimin boyutu uzunluk olarak 18 cm, genişlik olarak 10 cm. Claw tutuyorum. Bütçede sıkıntı yok.

Rival 600, EC 2 A , Rival 310 arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensei 310 hakkında ne düşünüyorsun rival 600 ilgilenmemim tek sebebi yanında 100 tl lik mousepad le vermeleri
MM530 un plastiği hoşuma gitmedi elim çabuk terliyor

Sensei 310 hakkında ne düşünüyorsun rival 600 ilgilenmemim tek sebebi yanında 100 tl lik mousepad le vermeleri
Sensei 310 ile Rival 310 altyapı olarak aynı fareler, Sensei 310'un farkı sağ ve sol el kullanımına uygun. Rival 600 bence şu an piyasadaki en iyi farelerden biri, ben olsam Rival 600 alırdım.

Aslında eliniz çok terliyor ise MM530'un plastiği hoşunuza gidecektir. Çünkü çok terletmeyen, terlese de kir tutmayan bir plastikten yapılma. Benimde ellerim çok terliyor ama ter konusunda şikayetim bulunmuyor şu anda mousedan.

Plastik yapı için şu videoyu izleyebilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya aslında uygun bir fırsat var rival 310 ve mousepad 279 bu yüzden fikir değiştirdim

Sensei ye gelicek olursak ebat olarak biraz daha küçük bu yüzden sordum

Rival 600 güncel ve kaliteli bir mouse fakat eğer ki turnuvalara çok gidiyorsanız Zowie öneririm sonuçta tak ve çalıştır. Rival 600'e bütçeniz yetiyorsa Rival 310'a bulaşmamanızı öneririm onun yerine Rival 700 daha iyi olacaktır.

Rival 600 alınabiliyorsa başka bir fareye bakmana gerek yok. Daha uygun olsun dersen Rival 310 da alınabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı