SSD %100 Kullanılıyor ve ''There are no trace profiles running."

BURAK MAZI

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Merhabalar arkadaşlar. 2-3 ay kadar önce yeni bir sistem topladım ve bilgisayarımda rastgele zamanlarda donmalar, kasmalar yaşıyorum. SSD diskimin %100 çalıştığını görüyorum bu sorun Steam açılırken olsun crome olsun ya da herhangi bir oyunda olsun zamanı belli olmamakla birlikte ortaya çıkıyor. Genellikle bir süre sonra tekrar düzeliyor olsa da bazen bilgisayarı tuş ile zorla kapatmak zorunda bile kalabiliyorum ve bazen zorla kapatmalardan sonra anakart logo ekranında donup kalıyor 10-15 dk beklememe rağmen anakart logo ekranı altında yükleniyor ikonu dönerek öylece kalıyor. Sorunumun SSD kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat yanılıyor da olabilirim. Bilgisayar açılma süresinde bir sorun yok fakat bazen donmalar, kasmalar yaşıyorum oyunlarda drop olabiliyor. İnternette olan diğer yolları denedim ama bir çözüme varamadım. '' WPR -cancel '' kodunu cmdye yazdığımda şu hatayı alıyorum.

''There are no trace profiles running.
Error code: 0xc5583000''

Sistemim:

• Gigabyte B450M Gaming DDR4 RGB M.2 ATX AM4
  • 8 GB CORSAIR DDR4 3000 MHZ
  • RYZEN 5 2600
  • 480GB JAMES DONKEY 3D-NAND SSD
  • INNO3D GTX1660TI
  • FRİSBY 650W 80+ PSU

İlk konum, eğer bir hatam olursa affedin. Bu işin lugatını çok bilmiyor olabilirim benim için anlaşılır dilde yazarsınız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedeniyle böyle seçim yapmam gerekti sanırım pişman olacağım. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Arkdaşlar sorun ssd deymiş konudan bir süre sonra pc hiç açılmaz oldu ssdyi garantiye gönderdim yenisi ile değiştirildi şuan herhangi bir sorun kalmadı.
Arkadaşlar sorun ssd deymiş konudan bir süre sonra pc hiç açılmaz oldu ssd garantide yenisi ile değiştirildi şuan bir sorun yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı