Hangi SSD? Hangi programlarla test ettiniz? Bunları da belirtin lütfen.
Ayrıca cümlenizden bir şey anlayamadım.
Sistem kendi kendine yeniden mi başlıyor tam olarak sorun nedir hocam.
Hocam ssd nin sıcaklık seviyesi nasıl birde xpg nin kendi programı ile test edermisiniz sağlığı ne durumda.Crystaldiskinfo üzerinden de bakabilirsiniz.Yok sistem geç yeniden başlatılıyor ve hızları düşük.
Hocam SSD'nin sıcaklık seviyesi nasıl bir de XPG'nin kendi programı ile test eder misiniz sağlığı ne durumda.
Hocam ssd nin sıcaklık seviyesi nasıl birde xpg nin kendi programı ile test edermisiniz sağlığı ne durumda.Crystaldiskinfo üzerinden de bakabilirsiniz.
Sıcaklık durumu biraz yüksek ama bir m2 için normal diyebiliriz.En son ne zaman format attınız hocam?.Birde ürün sıfırmı garantisi mevcutmu.Bakıyorum hemen.
Sıcaklık durumu biraz yüksek ama bir M.2 için normal diyebiliriz. En son ne zaman format attınız hocam? Bir de ürün sıfırmı garantisi mevcutmu.
1 yıl olmadıFormat atalı 4 5 ay olmustur. Garantisi vardır büyük ihtimalle inventusdan aldım.
Size tavsiyem hocam elinizde başka ssd olmadığı için tekrardan format atıp deneyin sonuç alamazsanız ürünü garantiye gönderin sorunu belirtin değerleriniz normal gelmedi açıkçası.Format atalı 4 5 ay olmustur. Garantisi vardır büyük ihtimalle inventusdan aldım.
1 yıl olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.