SSD alınca Windows 10'a geçmeli miyim?

Sisteminiz nedir? İmzadaki sistemse Windows 10'a SSD gelince geçilir hatta bence HDD sağlıklı ise, okuma-yazma hızınız 120 MB/SN'den iyiyse HDD'de bile geçilir ama imzada sistem belirtmek ve buna göre yorum yapmak ceza yedirtir. Bence bir düzenlemeyle imzdaki sistemi kopyala yapıştır yaparak konuya ekleyin.

Sisteminiz nedir? İmzadaki sistemse Windows 10'a SSD gelince geçilir hatta bence HDD sağlıklı ise, okuma-yazma hızınız 120 MB/SN'den iyiyse HDD'de bile geçilir ama imzada sistem belirtmek ve buna göre yorum yapmak ceza yedirtir. Bence bir düzenlemeyle imzdaki sistemi kopyala yapıştır yaparak konuya ekleyin.

ASUS X550VC-XO007H
Intel Core i5-3230M @2.6GHz CPU | Nvidia Geforce GT-720M 2 GB GPU | 8 GB 1600 MHz RAM | 500 GB HDD | Windows 8.1

Sistemim bu. HDD Laptop'un kendi HDD'si. Okuma yazma hızı hakkında pek bir bilgim yok. Ama baya eskidiğini hissedebiliyorum :) Daha önce Windows 10'a geçmiştim fakat güncelleştirmeleri yükledikçe baya bir yavaşlamıştı sistemim.

Herkese selam. Bugün Samsung 870 EVO 500 GB SSD siparişi verdim. Sistemim biraz eski olduğu için yeni bir laptop almaktansa, SSD almayı tercih ettim. Şu an halihazırda Windows 8.1 kullanmaktayım. Yeni SSD gelince haliyle format atacağım. Format için tavsiyeleriniz var mı? Mesela şu an kullandığım HDD'yi 2'ye bölünmüş olarak kullanıyorum. Yeni SSD'yi de böyle kullanmayı düşünüyorum. Ve işletim sistemi olarak Windows 10 kurmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Daha ne gibi tavsiyeleriniz olur. Şimdiden teşekkürler.

SSD'leri bolerek kullanmak pek saglikli degil, haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı