SSD alınca Windows nasıl kurulur?

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

ben anakart işlemci M2 SSD ve RAM aldım onların gelmesini bekliyorum. Şimdi asıl sorum şu bu parçaları taktıktan sonra Windows 10 kurmam gerekecek. Ben o işlemi nasıl yapabilirim veya Windows'un sitesinden direkt indirip DVD'ye kopyalamam mi gerekir?

Çözüm
Kurulum için Windows 10 USB'si oluşturma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 Temiz Kurulum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu 2 video gayet açıklayıcı. Adımları takip ederek kolayca kurulum yapabilirsiniz.
Kurulum için Windows 10 USB'si oluşturma

Windows 10 Temiz Kurulum

Bu 2 video gayet açıklayıcı. Adımları takip ederek kolayca kurulum yapabilirsiniz.

Çözüm
Windows'un kendi sitesinde mediatool var onu indir usb'ye kendisi yazıp hazırlıyor, en kısa ve temiz yolu o.
Windows Media Creation Tool işe yaramayan bir program. ISO dosyasını bile indirmekten aciz çoğu zaman hata veriyor. Rufus kullanmak daha mantıklı. Ama ISO dosyasını mecbur onunla indirecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı